Közös bérlettel síelhető az öt tiroli gleccser

2007.08.30. Bata Attila

Közös bérlettel síelhető az öt tiroli gleccser Az öt tiroli gleccser új kezdeményezéssel rukkol ki a síelők kegyeiért folytatott versenyben. Az idei szezontól kezdve közös bérletet bocsátanak ki, amely érvényes lesz a tartomány gleccsereire. Az új bérlet a "White 5" nevet kapta és október elsejétől lehet használni őket a gleccsereken.
h i r d e t é s

Ezen a héten jelentették be hivatalosan az öt tiroli gleccser (Hintertux, Stubai, Pitztal, Sölden és Kaunertal) közös összefogását. Az új bérlet az egész téli szezonban érvényes lesz, pontosabban október elsejétől május 12-ig. Az említett öt gleccser bármelyikén megvásárolható lesz az új típusú bérlet.

A bérletet összesen tíz alkalommal lehet felhasználni bármelyik gleccseren. A bérlet ára 290 euró, amely jelentősen olcsóbbnak tűnik, mintha tíz darab napijegyet kellene külön-külön váltani az említett síterepeken. Az átlagosan napi 29 euróba kerülő bérlet versenyképes árnak tűnik a normális esetben körülbelül 36 euróba kerülő hintertuxi és stubai gleccser napijegyeihez képest.

A közlemény szerint az öt gleccser összes felvonójára érvényes bérlettel összesen 314 kilométer hosszúságú pálya várja majd a gleccserek síelőit.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.