Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Közös bérlettel síelhető az öt tiroli gleccser

2007.08.30. Bata Attila

Közös bérlettel síelhető az öt tiroli gleccser Az öt tiroli gleccser új kezdeményezéssel rukkol ki a síelők kegyeiért folytatott versenyben. Az idei szezontól kezdve közös bérletet bocsátanak ki, amely érvényes lesz a tartomány gleccsereire. Az új bérlet a "White 5" nevet kapta és október elsejétől lehet használni őket a gleccsereken.

Ezen a héten jelentették be hivatalosan az öt tiroli gleccser (Hintertux, Stubai, Pitztal, Sölden és Kaunertal) közös összefogását. Az új bérlet az egész téli szezonban érvényes lesz, pontosabban október elsejétől május 12-ig. Az említett öt gleccser bármelyikén megvásárolható lesz az új típusú bérlet.

A bérletet összesen tíz alkalommal lehet felhasználni bármelyik gleccseren. A bérlet ára 290 euró, amely jelentősen olcsóbbnak tűnik, mintha tíz darab napijegyet kellene külön-külön váltani az említett síterepeken. Az átlagosan napi 29 euróba kerülő bérlet versenyképes árnak tűnik a normális esetben körülbelül 36 euróba kerülő hintertuxi és stubai gleccser napijegyeihez képest.

A közlemény szerint az öt gleccser összes felvonójára érvényes bérlettel összesen 314 kilométer hosszúságú pálya várja majd a gleccserek síelőit.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.