Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Reiteralm nyitva tart hétvégenként novemberben

2007.10.24. Stánicz Balázs

Reiteralm nyitva tart hétvégenként novemberben Szerdától az osztrák férfi szlalom válogatott fog Reiteralm sípályáin edzeni. A síterep régóta kedvenc edzőhelye az osztrák nagyágyúknak. Péntektől már a nagyközönség előtt is megnyitja kapuit Reiteralm. Egyelőre azonban egészen november 23-ig csak a péntektől vasárnapig lesz nyitva a síterep.

Mindenszentek kivételével, amikor már csütörtökön is használhatjuk az itteni pályákat, csak a hétvégékre nyitják meg a pályákat a nagyközönség előtt. A többi napokon az osztrák nemzeti válogatott és egyéb csapatok lepik el a lejtőket.

Az elkövetkezendő hetekben a következő nyitva tartással lehet számolni:

Október 26-28.
November 1-4. (Mindenszentek)
November 9-11.
November 16-18.
November 23-tól folyamatosan üzemelni fognak a felvonók!

Várhatóan a Silver Jet kabinos és a hatüléses Gasselhöhebahn fognak üzemelni, esetleg a kínálatot a Sepp'n Jet négyszemélyes libegője is kiegészíti. Ami a sípályákat illeti, előreláthatólag a 3a, 3, 1 jelzésűeken lehet majd síelni, amennyiben a Sepp'n Jet is üzemelni fog, úgy a 2-es lejtőt is megnyitják a vendégek előtt.

Obertauernen nem számolhatunk októberi szezonkezdéssel, holott erre a feltételek teljes mértékben adottak lennének. A helyi turizmus iroda közlése szerint a tavalyihoz hasonlóan november 16.-án kezdik a szezont.

Hochkaron már járnak a ratrakok és folyamatosan kezelik a pályákat, van is mit, hiszen kedd reggelig 70 cm hó hullott le, és ha lehet hinni az előrejelzéseknek, akkor szerdára már átlépheti a hóvastagság a mágikus egy métert. Azt még nem lehet tudni, hogy a hétvégén járnak-e a felvonók. "Ez a következő napok időjárásától függ"- közölte a lifttársaság.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Alpenchalets Reiteralm
120 m2-es wellness faházak maximum 10 fő részére közvetlenül Reiteralm sípályáinál, a Schladming 4 hegy sípálya rendszerében. Minden ház 4 db hálószobával, nagy nappalival, több fürdőszobával és egyedi wellness szolgáltatásokkal kényezteti vendégeit.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Pension Sunseitn
Hangulatos, osztrák családi panzió a ramsaui fennsíkon 1100 méteren, nyugodt környezetben, 1 km-re a helyi sípályáktól, 8 km-re a dachsteini nagykabinos lifttől, 10 km-re Planaitól. Reggeli kérhető, kisállat hozható.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Almfrieden Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
Kutyabarát, négycsillagos szálloda és romantikus faházak Ramsau am Dachstein településen, a Dachstein masszívum lábánál. Wellness szolgáltatásai: gőzfürdő, infrakabin, finn szauna, pezsgőfürdő, fitneszterem, szervezett aktív programok, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.