Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Reiteralm nyitva tart hétvégenként novemberben

2007.10.24. | Szerző: Stani
Reiteralm nyitva tart hétvégenként novemberben Szerdától az osztrák férfi szlalom válogatott fog Reiteralm sípályáin edzeni. A síterep régóta kedvenc edzőhelye az osztrák nagyágyúknak. Péntektől már a nagyközönség előtt is megnyitja kapuit Reiteralm. Egyelőre azonban egészen november 23-ig csak a péntektől vasárnapig lesz nyitva a síterep.

Mindenszentek kivételével, amikor már csütörtökön is használhatjuk az itteni pályákat, csak a hétvégékre nyitják meg a pályákat a nagyközönség előtt. A többi napokon az osztrák nemzeti válogatott és egyéb csapatok lepik el a lejtőket.

Az elkövetkezendő hetekben a következő nyitva tartással lehet számolni:

Október 26-28.
November 1-4. (Mindenszentek)
November 9-11.
November 16-18.
November 23-tól folyamatosan üzemelni fognak a felvonók!

Várhatóan a Silver Jet kabinos és a hatüléses Gasselhöhebahn fognak üzemelni, esetleg a kínálatot a Sepp'n Jet négyszemélyes libegője is kiegészíti. Ami a sípályákat illeti, előreláthatólag a 3a, 3, 1 jelzésűeken lehet majd síelni, amennyiben a Sepp'n Jet is üzemelni fog, úgy a 2-es lejtőt is megnyitják a vendégek előtt.

Obertauernen nem számolhatunk októberi szezonkezdéssel, holott erre a feltételek teljes mértékben adottak lennének. A helyi turizmus iroda közlése szerint a tavalyihoz hasonlóan november 16.-án kezdik a szezont.

Hochkaron már járnak a ratrakok és folyamatosan kezelik a pályákat, van is mit, hiszen kedd reggelig 70 cm hó hullott le, és ha lehet hinni az előrejelzéseknek, akkor szerdára már átlépheti a hóvastagság a mágikus egy métert. Azt még nem lehet tudni, hogy a hétvégén járnak-e a felvonók. "Ez a következő napok időjárásától függ"- közölte a lifttársaság.

Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »