Reiteralm nyitva tart hétvégenként novemberben

2007.10.24. Stánicz Balázs

Reiteralm nyitva tart hétvégenként novemberben Szerdától az osztrák férfi szlalom válogatott fog Reiteralm sípályáin edzeni. A síterep régóta kedvenc edzőhelye az osztrák nagyágyúknak. Péntektől már a nagyközönség előtt is megnyitja kapuit Reiteralm. Egyelőre azonban egészen november 23-ig csak a péntektől vasárnapig lesz nyitva a síterep.

Mindenszentek kivételével, amikor már csütörtökön is használhatjuk az itteni pályákat, csak a hétvégékre nyitják meg a pályákat a nagyközönség előtt. A többi napokon az osztrák nemzeti válogatott és egyéb csapatok lepik el a lejtőket.

Az elkövetkezendő hetekben a következő nyitva tartással lehet számolni:

Október 26-28.
November 1-4. (Mindenszentek)
November 9-11.
November 16-18.
November 23-tól folyamatosan üzemelni fognak a felvonók!

Várhatóan a Silver Jet kabinos és a hatüléses Gasselhöhebahn fognak üzemelni, esetleg a kínálatot a Sepp'n Jet négyszemélyes libegője is kiegészíti. Ami a sípályákat illeti, előreláthatólag a 3a, 3, 1 jelzésűeken lehet majd síelni, amennyiben a Sepp'n Jet is üzemelni fog, úgy a 2-es lejtőt is megnyitják a vendégek előtt.

Obertauernen nem számolhatunk októberi szezonkezdéssel, holott erre a feltételek teljes mértékben adottak lennének. A helyi turizmus iroda közlése szerint a tavalyihoz hasonlóan november 16.-án kezdik a szezont.

Hochkaron már járnak a ratrakok és folyamatosan kezelik a pályákat, van is mit, hiszen kedd reggelig 70 cm hó hullott le, és ha lehet hinni az előrejelzéseknek, akkor szerdára már átlépheti a hóvastagság a mágikus egy métert. Azt még nem lehet tudni, hogy a hétvégén járnak-e a felvonók. "Ez a következő napok időjárásától függ"- közölte a lifttársaság.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Landhaus Amadeus csillagcsillagcsillagcsillag
Kiváló családi szállás apartmanokkkal és kétágyas szobákkal néhány km-re Schladmingtól, síbusszal a közelben. Wellness: szauna, infravörös kabin, tepidárium, fitnesz.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Villa Liesl
Egyedileg berendezett, exkluzív 6-8 fős apartmanok saját szaunával Schladming / Hauser Kaibling síliftjeitől 400 méterre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Bachseitenhof Panzió
Az 1.200 m magasan az erdő szélén fekvő panzió 12 szobával rendelkezik, amelyekből gyönyörű panoráma tárul a vendégek elé. A legközelebbi sípályától, megfelelő hóviszonyok esetén a szálláshoz lehet síelni. A síelés után finn- és infraszauna, ezen kívül internet, ingyenes parkolás várja a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.