Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Hoppá! Turracher Höhe és Lackenhof várja a síelőket!

2007.10.25. | Szerző: Stani
Hoppá! Turracher Höhe és Lackenhof várja a síelőket! A nagy szezonkezdési lázban Karintia sem akar lemaradni, a hóbiztosságáról híres Turracher Höhe már a mai napon megnyitja kapuit! Az elmúlt napok kiadós havazásai igen korai szezonnyitányt tettek lehetővé, de nemcsak itt, hiszen Lackenhof am Ötscher is készül a nyitásra, igaz erre péntekig várni kell.

Turracher Höhe történetében még egyszer sem fordult elő, hogy októberben már lehessen síelni. Eredetileg november 30-án startolt volna a szezon, de látva a fantasztikus hóviszonyokat kellően rugalmas volt a síterep vezetősége, és jó egy hónappal előrébb hozta az időpontot. A héten csak egyetlenegy felvonó, méghozzá a Wildkopflift fog üzemelni, illetve a mellette lévő pályán lehet majd síelni.

A kiadós havazásoknak köszönhetően az Ötschert 130 cm vastag hótakaró fedi, de a völgyben is fél méter esett! Az osztrák hosszú hétvégén; október 26. és 28. között, azaz már péntektől egészen vasárnapig járni fognak a sífelvonók az alsó-ausztriai Lackenhof am Ötscher síterepén.

Egyelőre a Nagy Ötscherre (Gross Ötscher) felvivő duplaszékes és a mellette lévő sípályák lesznek nyitva, a lejtők ratrakolását már a mai nap folyamán megkezdték.

A szenzációs szezonkezdéshez szenzációs akciók társulnak, hiszen 15 év alatt ingyen síelnek a gyermekek, a felnőttek pedig 50 %-os kedvezményt kapnak a síbérlet árából.

h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 364 vendég és 29 regisztrált felhasználó látogatja.