Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Donovaly: szombattól a Nova Hola oldal is síelhető

2007.12.14. Bata Attila

Donovaly: szombattól a Nova Hola oldal is síelhető December 15-én, szombat reggel, az idei szezonban először lehet használni a Nova Hola oldalában közlekedő Telemix liftet. Donovaly másik részén, a Zahradiste oldalon továbbra is működik a négyszemélyes ülőlift és három húzólift. A liftek reggel fél kilenctől délután fél négyig közlekednek.

A Nova Hola oldalában egyelőre csak a hatszemélyes ülőszékekkel és nyolcszemélyes kabinokkal közlekedő Telemix felvonót indítják el. A csúcs közelében található Patociny korongos egyelőre nem üzemel. Ezen a hétvégén délután öttől este kilencig lehetőség van estei síelésre a szokásos helyen, a Zahradiste oldalában.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Sport Hotel Donovaly csillagcsillagcsillag
A 2016-ban felújított, gyerekbarát szálloda Donovaly központi részén, a sípályáktól 400 méterre található. Donovaly legnagyobb wellness részlege itt található szaunákkal, medencével, jacuzzival és sok más szolgáltatással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Residence Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
4 csillagos, elegáns szálloda Donovaly Zahradiste oldalától a P1-es kezdő pályától és húzólifttől 300 méterre. Wellness részleggel, gasztronómiai specialitásokkal ideális választás családok, párok, baráti társaságok részére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Villa Gloria csillagcsillagcsillag
Felújított panzió Donovaly Nová Hola oldalán, 300 méterre a legközelebbi lifttől. Háromféle szobatípus 2-4 fő részére modern berendezéssel, LCD TV-vel és wifi internettel. Ellátás: reggeli.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.