Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Sztárparádéval indult a síszezon Bulgáriában

2007.12.19. Bata Attila

Sztárparádéval indult a síszezon Bulgáriában Bulgáriában is hivatalosan elindult az idei szezon. A bolgár szervezők igencsak kitettek magukért, hiszen illusztris vendégeket csábítottak az előző hétvégére a legjobb bolgár síterepre, Banszkóra. Az ünnepségen részt vett számos egykori élversenyző, köztük Janica Kostelic, Kjetil André Aamodt és Mark Girardelli.

A bolgár síterepek hatalmas léptekkel fejlődnek az utóbbi években. Az éllovas Banszkó mellett hamarosan Borovec is bekerülhet a fejlett síterepek közé. A Super-Borovec névre elkeresztelt új fejlesztések alapkövét a múlt hónapban tették le, és néhány éven belül nívós síközpont jöhet itt létre. A tervekről hamarosan részletesen is beszámolunk.

A banszkói megnyitóra számos egykori klasszis is ellátogatott. A helyi síterepekben érdekeltséggel rendelkező, és minden idők egyik legsokoldalúbb versenyzője, a luxemburgi Marc Girardelli meghívását elfogadta az elmúlt évek két szupersztárja, a norvég Kjetil André Aamodt és a horvát Janica Kostelic is.

A vendéget sajtókonferencián méltatták a bolgár síterepek fejlődését, majd Girardelli tartott igazi síelős bemutatót az egybegyűlteknek, amikor lesíelt az Alberto Tombáról elnevezett pályán, és ezzel hivatalosan is megkezdődött a bolgár idény. A hétvégén a nagyobb bolgár síközpontok már 70-90%-os kapacitással üzemeltek.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.