Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ír turista meglepő kalandja Banszkó síterepén

2007.12.05. Bata Attila

Ír turista meglepő kalandja Banszkó síterepén A Brit-szigetek bulvárlapjai egy ír síelőn poénkodnak a legtöbbet mostanában. Az angol és ír fiatalok egyik kedvenc olcsó síterepén, a bolgár Banszkóban az ír fiatalember annyira az alkohol hatása alá került az este végére, hogy nem találta meg a szállodáját, betört egy bútorboltba, és ott aludta végig az éjszakát.

Banszkó és a bulgáriai síterepek az olcsóbb áraival népszerűek az angol és ír fiatalok körében. Az Alpok síterepeivel összehasonlítva jóval olcsóbban megúszható itt egy hét síelés, és nem utolsó sorban a kocsmák árai is jóval a francia árszínvonal alatt maradnak.

Ezek a nem elhanyagolható körülmények is közrejátszottak abban, hogy egy harmincéves ír turista annyit ivott, hogy meglepően érdekes megoldáshoz folyamodott, amikor egy átmulatott éjszaka után nem találta szállodáját.

Miután képtelen volt emlékezni arra, hogy szállt meg, ahelyett, hogy egy másik szállodába jelentkezett volna be, egy jóval olcsóbb megoldást választott. Az útjába eső bútorbolt ajtaját betörte és az ott kiállított ágyak egyikén húzta meg magát az éjszakára. A szállás minőségével nagy gond nem lehetett, hiszen a reggel a boltba érkező alkalmazottakkal együtt a helyi rendőrök ébresztgették.

Normális körülmények között sem kellemes, ha valakit reggel váratlanul felébresztenek, de különösen akkor lehet idegesítő, ha a hivatalos szervek mindenféle kérdéseket tesznek fel. Az ír turista is sokáig veszekedett a rendőrökkel és jó ideig eltartott neki, amíg rájött, hogy mi történt az éjszaka, és hogyan tért nyugovóra.

Az "egyéjszakás" kaland pénzbüntetése akár 2000 angol fontba is kerülhet, ennyi pénzért bármelyik banszkói szálloda vendégül látta volna őt egy estére.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.