Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Társkereséssel kombinált síelés Avoriaz síterepén

2008.02.05. Bata Attila

Társkereséssel kombinált  síelés Avoriaz síterepén Egy francia internetes társkereső cég Avoriaz síterepére csábított több száz egyedülálló hölgyet és férfit, abban a reményben, hogy itt találják meg életük (legalább is soron következő) párját. Az eltelt egy hét alatt hiába állt lesben a média színe-java, semmi sem történt, úgy látszik a csodás hegyek nem mindig jelentenek garanciát a sikerre.

Ugyan nem valószínű, hogy a francia internetes társkereső cég portálunk fórumát szokta látogatni, de az ötlet akár onnan is jöhetett volna, hiszen az Útitárs kereső rovatunkban feladott hirdetések hol finoman utalva, hol teljesen nyíltan, gyakran átcsapnak társkereső hirdetésnek. Végül is, ha egy hétre összezárunk 300 egyedülállót egy jó síterepen, akkor abból bármi kisülhet.

Összesen 180 férfi és 170 hölgy vágott bele a kalandba, és szánt körülbelül 800-1000 eurót a társkereséssel társított síelésre. A szervező cég nagyon ki akart tenni magáért. A világ vezető televíziós társaságait hívta meg a jeles eseményre, szívecskék díszítették még a csákányos felvonót is, ahol könnyen össze lehet ismerkedni egymás mellett. A csákányosok pedig természetesen a legrosszabb szlovák lifteket megszégyenítő gyakorisággal "hibásodtak meg", hogy a párok minél többet liftezzenek egymás mellett.

Az esemény nem váltotta be a reményeket, köszönhetően a túlzott média jelenlétnek. Az egyedülállóként érkező és hasonló státuszban távozó vendégek szerint az ötlet nagyon jó volt, de a túlzásba vitt sajtófelhajtás minden intimitást kiölt a programból. A rosszmájúak szerint több újságíró volt jelen, mint ahány csók elcsattant a hét alatt. Egy Avoriazt jól ismerő résztvevő szerint, az esemény legalább egy kicsit felpörgette a síterepet, ahol január végén általában amúgy sincs túl nagy élet.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.