Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Belehalt sérüléseibe a Semmeringen bukott fiatal síelő

2007.12.03. | Szerző: Bata Attila
Belehalt sérüléseibe a Semmeringen bukott fiatal síelő Tíz nappal a semmeringi pályán bekövetkezett balesete után belehalt sérüléseibe egy tizennégy éves osztrák versenyző, aki az edzés vége után bukott és egy fának ütközött. Az életéért tíz napon át küzdöttek az orvosok a bécsújhelyi kórházban, de súlyos fejsérülései következtében a fiatal síelő szombaton elhunyt.
h i r d e t é s

November 22-én szenvedett balesetet a Waidhofen edzőközpont egyik tizennégy éves síelője. Az edzés vége után következett be a végzetes baleset. Eddig tisztázatlan körülmények történt a végzetes bukás. Az esés következtében a versenyző átszakította a pálya szélén található védőhálót majd a fejjel egy fának ütközött. Az bukás alatt a fiú elvesztette bukósisakját és vélhetően már sisak nélkül csúszott ki az erdős részre.

A fiút egyik csapattársának orvos édesanyja részesítette elsősegélyben, amíg nem érkeztek meg a mentők. Sajnos a baleset időpontjában nagy köd volt Semmering környékén, így helikopterrel nem lehetett őt kórházba szállítani.

Mentővel azonnal a bécsújhelyi kórházba szállították, ahol tíz napig feküdt kómában, szombaton hunyt el.

Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »