Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ski amadé: a nők döntik el, hova megyünk síelni

2007.12.21. Bata Attila

Ski amadé:  a nők döntik el, hova megyünk síelni Mindenben a nők döntenek. Az osztrák Ski amádé síterep marketingesei is felismerték ezt az örök igazságot, így 2008 reklámkampánya arról fog szólni, hogy a hölgyeknek minél vonzóbbá tegyék a síterepet. Az ötlet nem is rossz, és a szociológiai felmérések szerint nagyon könnyen bejöhet.

A felmérések szerint a síutak vagy egyéb utazási célpontok kiválasztásakor szinte teljes mértékben a nők akarata érvényesül. A hölgyek nagyon fontos célcsoport, hiszen ha egyszer kiválasztottak egy síterepet, a döntésükön ritkán változtatnak, és sokkal jobban megnézik a síterep és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások ár-érték arányát, legalább is a szakértők szerint.

A Ski amadé következő szezonbeli kampányának középpontjában a hölgyek és a síelés áll majd, addig is szeretnének minél többet megtudni a női síelők szokásairól és preferenciáiról. A tervek szerint a hölgyeknek (és a gyermekeknek) más áron kínálnák a bérleteket, a felvonókat és lifteket kissé átalakítanák, hogy kényelmesebb legyen a számukra.

A jelenlegi adatok szerint a férfiak még többségben (55%) vannak a pályákon, de az a cél, hogy ez a jövőben megváltozzon. Amennyiben a síterepek sikert tudnak aratni és elnyerik a hölgyek kegyeit, akkor már nyert ügyük van, hiszen a statisztikák szerint a közös vagy családi síelések 92 százalékában mindig nők döntik el, hogy mi legyen az útirány.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.