Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ski amadé: a nők döntik el, hova megyünk síelni

2007.12.21. Bata Attila

Ski amadé:  a nők döntik el, hova megyünk síelni Mindenben a nők döntenek. Az osztrák Ski amádé síterep marketingesei is felismerték ezt az örök igazságot, így 2008 reklámkampánya arról fog szólni, hogy a hölgyeknek minél vonzóbbá tegyék a síterepet. Az ötlet nem is rossz, és a szociológiai felmérések szerint nagyon könnyen bejöhet.

A felmérések szerint a síutak vagy egyéb utazási célpontok kiválasztásakor szinte teljes mértékben a nők akarata érvényesül. A hölgyek nagyon fontos célcsoport, hiszen ha egyszer kiválasztottak egy síterepet, a döntésükön ritkán változtatnak, és sokkal jobban megnézik a síterep és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások ár-érték arányát, legalább is a szakértők szerint.

A Ski amadé következő szezonbeli kampányának középpontjában a hölgyek és a síelés áll majd, addig is szeretnének minél többet megtudni a női síelők szokásairól és preferenciáiról. A tervek szerint a hölgyeknek (és a gyermekeknek) más áron kínálnák a bérleteket, a felvonókat és lifteket kissé átalakítanák, hogy kényelmesebb legyen a számukra.

A jelenlegi adatok szerint a férfiak még többségben (55%) vannak a pályákon, de az a cél, hogy ez a jövőben megváltozzon. Amennyiben a síterepek sikert tudnak aratni és elnyerik a hölgyek kegyeit, akkor már nyert ügyük van, hiszen a statisztikák szerint a közös vagy családi síelések 92 százalékában mindig nők döntik el, hogy mi legyen az útirány.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.