Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Nincs hólapátolás, meghirdeti a havat az eBay-en

2007.12.23. Bata Attila

Nincs hólapátolás, meghirdeti a havat az eBay-en Egy kanadai férfi igencsak egyszerű, de zseniális módját választotta annak, hogy eltűntesse a kertjében lehullott hatalmas mennyiségű havat. Ahelyett hogy lapátot ragadott volna, fogta magát és meghirdette a kertje összes havát az eBay-en, ahol már akadt is olyan vállalkozó, aki hajlandó 1000 dollárt fizetni érte.

Természetesen csak poénnak indult az egész hirdetés, de ahogy az a nagy ötletekkel előfordul, hamarosan komollyá vált az ügy. Közben megváltozott a koncepció, a vevő által kifizetett összeget teljes egészében egy gyermekeket támogató alapítvány számára fogja átutalni.

A hó eltakarítása nem lesz teljesen egyszerű, hiszen a Montreal északi részén lakó férfi kertjében már átlagosan két méter vastag a hótakaró, és egyelőre nem sok jel utal arra, hogy hamarosan olvadni fog, sőt újabb havazás érkezhet a közeljövőben. A férfi számításai szerint legalább 58 négyzetméternyi területet kellene megtisztítani a vastag hótakarótól.

Licitálni még továbbra is lehet, a győztes 'hóhányót' valamikor jövő hónapban választja ki a tulajdonos.

Montreal környékén az előző héten hatalmas hóvihar tombolt, jelentős fennakadásokat okozott a város közlekedésében, és a hómunkások nagyon megszenvedtek az utak megtisztításával. Több kisváros önkormányzatát pénzügyileg nagyon kellemetlenül érintette a hóeltakarítás költségei. Volt olyan város, ahol az egész évben kitermelt százezer kanadai dollár nagyságú többletet elvitte a pár nap alatt esett másfél méteres hó eltakarítása.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.