Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A salzburgi síterepek mellett legdrágább a benzin

2007.12.28. Bata Attila

A salzburgi síterepek mellett legdrágább a benzin Az osztrák Autóklub (ÖAMTC) múlt heti kiadványában az üzemanyagárakat hasonlítja össze Ausztria több körzetében. Minél nyugatabbra megyünk Ausztriában, annál többet kell fizetni az üzemanyagért. A felmérés szerint legdrágábban Salzburg tartomány síterepei mellett kell tankolni.

Ha Tirolban, Vorarlbergben, vagy Salzburg tartományban kell megállni tankolni, akkor számítsunk arra, hogy az osztrák átlagárakhoz képest is többet kell majd fizetnünk a benzinért vagy a gázolajért. Az Autóklub kiadványa szerint különösen a Salzburg tartományban található síterepek közelében kell a legjobban a zsebünkbe nyúlni.

Az osztrákoknál is jócskán emelkedtek az üzemanyagárak. Egy teli tankolás az idén körülbelül tíz euróval kerül többe, mint tavaly ilyenkor. Az Autóklub szerint magasnak számít az 1,2 euró/liter benzinár, átlagosnak az 1,1 euró/liter ár. Az Autóklub tanácsa szerint, ha olyan kutat találunk, ahol a dízel ára literenként alig valamivel egy euró felett van, akkor ne hagyjuk ki az alkalmat, és bátran tankoljunk.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.