Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Nyerjen napijegyet Kosutka vadonatúj síterepére!

2008.01.08. sielok.hu

Nyerjen napijegyet Kosutka vadonatúj síterepére! Teljesen új síterep nyitott ki ebben a szezonban Szlovákiában. A magyar határhoz is közel található Kosutka síterepe az idei szezontól fogadhatja az első látogatóit. Játékunk keretében ingyenes napijegyeket sorsolunk ki azok között, akik a cikk végén található egyáltalán nem nehéz kérdésre helyesen válaszolnak.

December utolsó napjaiban kezdett el üzemelni a kosutkai sípálya, amelyet az idén építettek fel egy 36 millió szlovák koronás beruházás keretében. Figyelemreméltó tény, hogy az építkezéshez szükséges pénz az angol társtulajdonos segítéségével megkapott hitelből állt rendelkezésre.

A beruházás jelenlegi állapotában egy darab pálya és mellette egy felvonó üzemel. A síterep rendelkezik 11 hóágyúval és egy ratrakkal. A 960 méter hosszú lift kapacitása 900 síelő óránként. A megnyitás óta eltelt néhány napban, átlagban 300 síelő kereste fel ezt az apró szlovák síterepet.

Az üzemeltetők tervei szerint a következő szezonra további fejlesztések is várhatóak majd. Jelenleg egy 70 autót befogadó parkoló, egy síkölcsönző, egy étterem és egy biztonságos tároló várja az ide érkezőket.

A síterep kb. 165 kilométerre található Budapesttől, ugyanabban a régióban fekszik, ahol Kokava is található.

Az alábbi kérdésre helyesen válaszolók között 10 darab napijegyet sorsolunk ki, amelyet a kosutkai sícentrum ajánlott fel, és a 2008-as tavaszi idény végéig bármikor felhasználhatóak.

1. Hányadik szezonját kezdi meg az idén Kosutka?

2. Jelenleg hány darab lift üzemel a síterepen?

A válaszokat a jatek@sielok.hu e-mail címre várjuk. Válaszokat csak ezen az e-mail címen fogadunk el, más e-mail címre, vagy postán beküldött válaszok érvénytelenek.
Beküldési határidő: 2008. január 14, hétfő 20:00 óra.
A nyertesek neveit (e-mail címeket nem!) a hírek rovatban tesszük közzé.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.