Szlovákia
Kosutka
Hozzáadás a kedvencekhez
SÍTEREP ADATOK
Magasság 503 - 723 m
Szintkülönbség 220 m
Sípályák hossza 2,5 km
Liftek száma 3
1,7 km
500 m
300 m
Húzólift
3
Budapest: 170 km, 2 óra 31 perc Útvonalterv
Értékelés:
3.2 (147)
Értékelők listája ›
INFORMÁCIÓK
BEMUTATÁS
A síterep sorsa bizonytalan. Csak elegendő természetes hó esetén nyitnak ki, a 2022/23-as szezonban nem hóágyúznak.
Kosútka sípályái a Vepor hegységben található Hriňová (Herencsvölgy) város központjától 1,5 kilométerre, télen is könnyen megközelíthető helyen találhatók. A síterep völgyállomása 503 m tszf. magasságban fekszik. Itt nagyméretű ingyenes parkoló, valamint egy panzió van, amelyben a szálláslehetőségen kívül étterem, síkölcsönző, a központi pénztár, mentőszolgálat, valamint a toalettek vannak. A síterepen 3 húzólift és 6 hóágyúzott, kivilágított és naponta karbantartott, északkeleti fekvésű pálya összesen 2500 m hosszúságban biztosítja a felhőtlen síelést.

A pályák zárása után a lejtőket egy LEITNER LH 500 típusjelű ratrak veszi kezelésbe. A természetes hó mellett a pályák teljes hosszában kiépített hóágyúrendszerrel rendelkeznek. Összesen 14 hóágyú 5 nap alatt 30 cm-es hóréteget képes előállítani.

Szolgáltatások: sí- és snowboardkölcsönző, símegőrző, sí- és snowboardoktatás (előzetes egyeztetés esetén akár magyar nyelven is), étterem, büfé.
Olvasd tovább
FOTÓK
Covid-19-re is Útlemondás Extrém sportok Téli sportok Sportfelszerelés Gépjármű asszisztencia
Hova utazol?info
Bezárás Az ország nevét a legördülő listából kell kiválasztanod. Kezdd el írni, hogy hova utazol, majd kattints az ország nevére a listában!
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.