Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kosutka témájú cikkeink

2022.01.24.
Idén nem jár a lift a határhoz közeli szlovák síterepen
Sajnos idén sem üzemel a magyar határhoz közeli Košútka síterepe Szlovákiában. A lifteket és a hóágyúkat nem indítják be. Amennyi havat a természet ad, azon lehet szánkózni vagy egyéb téli sportokat űzni.
2019.01.22.
Chopok, Mýto, Tále és Košútka: síbuszok Salgótarjánból
Nagyszerű lehetőséghez jutnak a Nógrád megyében lakó síelőink, vagy azok, akik hajlandóak Salgótarjánig eljutni és onnan hétvégenként külön síbusszal juthatnak el négy ismert (Chopok, Mýto, Tále és Košútka) szlovák síterepre.
2019.01.02.
Síbusz köti össze a Losonc környéki síterepeket
Talán a szlovák határhoz közeli magyar síelőknek is érdekes lehet, hogy az új évtől kezdődően a füleki buszállomásról szombatonként rendszeresen síbuszjáratok indulnak a környék síterepeire.
2018.02.06.
Szlovákiai hóágyúzás: idén először mínusz 20 fok!
Bejött a szlovák meteorológusok jóslata erre a hétre és az idei télen először mértek mínusz 20 fokot vagy annál hidegebbet Szlovákiában. Egyre javulnak a körülmények a sípályákon. A hétvégén hullott 10-20 centiméter hó, ebben a hidegben pedig szinte mindenhol beindították a hóágyúkat.
2018.01.15.
Kosútka: családbarát síterep a határtól csak 75 km-re
Az egész évben nyitva tartó Košútka Park egy újonnan épült vendégházzal várja vendégeit a Salgótarjántól csupán 75 km-re fekvő Košútkan: 57 vendégágy és egy ízletes házi készítésű ételeket kínáló étterem is helyet kapott az üdülőközpontban.
2015.02.26.
Le Mans Kosútka - 12 órás lesiklóverseny
Az utolsó februári hétvégén (2015.02.28-03.01.) kerül megrendezésre Kosútkán a 12 órás éjszakai lesiklóverseny amatőr síelőknek és snowboardosoknak. A verseny célja, hogy 12 óra alatt ki tud a legtöbb kilométert (legtöbb érvényes kört a nagypályán) megsíelni.
2013.02.13.
Big Air verseny lesz Kosútkán márc. 3-án
Időpont változás! 2013. márc. 3-án ismét megrendezik a magyar határhoz közel eső szlovákiai Kosútka síterepén a nagy sikerű és látványos Big Air versenyt. A verseny összdíjazása 555 euró lesz! A szervezők mind a nézőket, mindpedig a versenyzőket is szeretettel várják!
2012.12.08.
Kosútka: síelés egy euróért vasárnap is
A magyar határhoz közeli szlovák terepekre is megérkezett a havazás, ahogy ez a webkamerákon is látszik. Kosútka síterepén a héten már hóágyúznak, és ha az időjárás is besegít, akkor szombatra legalább a legkisebb húzóliftet szeretnék üzembe helyezni.
2012.02.23.
Big Air verseny lesz a szlovákiai Kosútkán
2012. március 3-án nyílt, pénzdíjas freestyle sí- és snowboard versenyt rendeznek a szlovákiai Kosútka síterepén! Az idei évben negyedik alkalommal megrendezésre kerülő verseny összdíjazása 500 euró lesz! A rendezők magyar riderek jelentkezését is szeretettel várják!
2010.03.18.
Selmecbánya és Kosútka húsvétig tervezi a szezont
A határhoz közeli, két szlovák síterep üzemeltetői szerint jelenleg remek körülmények fogadják a síelőket, és a következő napok enyhe időjárása ellenére is valószínűleg húsvétig kitartanak a pályák. Fórumozóink az előző hétvégén mindkét helyen jártak, és pozitív tapasztalatokkal tértek vissza.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
Utasbiztosítás Covid fedezettel
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AKCIÓK
SÍELŐK NAPTÁRA
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.