Menü ≡

Chopok, Mýto, Tále és Košútka: síbuszok Salgótarjánból

2019.01.22. | Szerző: Bata Attila
Nagyszerű lehetőséghez jutnak a Nógrád megyében lakó síelőink, vagy azok, akik hajlandóak Salgótarjánig eljutni és onnan hétvégenként külön síbusszal juthatnak el négy ismert (Chopok, Mýto, Tále és Košútka) szlovák síterepre.
h i r d e t é s
A szezonban szombaton és vasárnap is közlekednek síbuszok ismert szlovák síterepekre. A busz reggel 7:00-kor indul Salgótarjánból (Kassai sor 84.) és a menetrend szerint 8:34-re ér Košútkára, 9:40-re Mýtora, 9:51-re Táléra és 10:04-re Chopok délre, Krupovára.

A járat természetesen aznap délután visszaindul. Retúrjegyek Salgótarjánból Košútkára 4 euróba, a többi síterepre 7 euróba kerülnek.

Fontos! A síbuszra jelentkezni e-mailben lehet. A skibus@blaguss.sk címre lehetőleg minél előbb el kell küldeni az e-mailt, hogy a szervezőknek legyen idejük visszaküldeni a síterep voucherét, amely egyben a buszjegy megvásárlásának feltétele. A voucher sítereptől függően 10-20%-os kedvezményre jogosít a síterep pénztáránál az érvényes napijegyhez képest. Szintén fontos, hogy a buszvezetőnél csak euróban lehet fizetni! A menetjegyet tegyük el, mert a síterep pénztárában a voucherrel együtt be kell mutatni, ha kedvezményes jegyet szeretnénk.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
És ennyi fontos dolog után jöjjön a legfontosabb. Az elküldött emailben fel kell tüntetni: a síelő nevét (keresztnév, vezetéknév). Az indulás dátumát. A választott síterep nevét. A visszaindulás dátumát. Ez lehet másik nap, tehát az estét is ott lehet tölteni. És a visszaút célállomását. Ha többen utaznak ugyanezekkel a időpontokkal és útiránnyal, akkor egy személy is rendelhet bérletet+buszjegyet a többieknek is, ebben az esetben az utasok számát is meg kell adni.

Reméljük, mindent jól értettünk a szlovákok magyar nyelvű tájékoztatójából, ami itt található.

A részletes menetrend pedig itt található
2019.01.24. 11:41:25 varzsolt
Nagyon jó kezdeményezés. Budapestről nincsen hasonló járat? Már az is nagy segítség lenne, ha a Chopok déli részén síbusz közlekedne, és így nem kellene rohanni, hogy még legyen hely Krupova parkolóban.
2019.01.24. 13:58:53 admin3
Most találtunk egy ilyet Pestről: http://www.eurobusways.com/ski-reso...rt-transfer.html

Illetve helyi síbusz már régóta van, ami a környékbeli településekről szedi össze a sízőket egészen márc. 11-ig: http://www.skitale.sk/hu/horehronie...-skibus/
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »