Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Chopok, Mýto, Tále és Košútka: síbuszok Salgótarjánból

2019.01.22. Bata Attila

Nagyszerű lehetőséghez jutnak a Nógrád megyében lakó síelőink, vagy azok, akik hajlandóak Salgótarjánig eljutni és onnan hétvégenként külön síbusszal juthatnak el négy ismert (Chopok, Mýto, Tále és Košútka) szlovák síterepre.
Tále
Tále
A szezonban szombaton és vasárnap is közlekednek síbuszok ismert szlovák síterepekre. A busz reggel 7:00-kor indul Salgótarjánból (Kassai sor 84.) és a menetrend szerint 8:34-re ér Košútkára, 9:40-re Mýtora, 9:51-re Táléra és 10:04-re Chopok délre, Krupovára.

A járat természetesen aznap délután visszaindul. Retúrjegyek Salgótarjánból Košútkára 4 euróba, a többi síterepre 7 euróba kerülnek.

Fontos! A síbuszra jelentkezni e-mailben lehet. A skibus@blaguss.sk címre lehetőleg minél előbb el kell küldeni az e-mailt, hogy a szervezőknek legyen idejük visszaküldeni a síterep voucherét, amely egyben a buszjegy megvásárlásának feltétele. A voucher sítereptől függően 10-20%-os kedvezményre jogosít a síterep pénztáránál az érvényes napijegyhez képest. Szintén fontos, hogy a buszvezetőnél csak euróban lehet fizetni! A menetjegyet tegyük el, mert a síterep pénztárában a voucherrel együtt be kell mutatni, ha kedvezményes jegyet szeretnénk.
És ennyi fontos dolog után jöjjön a legfontosabb. Az elküldött emailben fel kell tüntetni: a síelő nevét (keresztnév, vezetéknév). Az indulás dátumát. A választott síterep nevét. A visszaindulás dátumát. Ez lehet másik nap, tehát az estét is ott lehet tölteni. És a visszaút célállomását. Ha többen utaznak ugyanezekkel a időpontokkal és útiránnyal, akkor egy személy is rendelhet bérletet+buszjegyet a többieknek is, ebben az esetben az utasok számát is meg kell adni.

A szlovákok magyar nyelvű tájékoztatója itt található.
KOMMENTEK
varzsolt | 2019.01.24. 11:41
Nagyon jó kezdeményezés. Budapestről nincsen hasonló járat? Már az is nagy segítség lenne, ha a Chopok déli részén síbusz közlekedne, és így nem kellene rohanni, hogy még legyen hely Krupova parkolóban.
admin3 | 2019.01.24. 13:58
Most találtunk egy ilyet Pestről: http://www.eurobusways.com/ski-reso...rt-transfer.html

Illetve helyi síbusz már régóta van, ami a környékbeli településekről szedi össze a sízőket egészen márc. 11-ig: http://www.skitale.sk/hu/horehronie...-skibus/

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Bor apartmanok
Modern apartmanház Jasná / Otupné oldalán, 200 méterre a legközelebbi (kezdő) sípályától. Jól felszerelt, 2-5 fős, 1-2 hálószobás apartmanok közös, vagy privát szaunával, wifivel, TV-vel. Reggeli házhoz szállítás igénylehető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Stráni Panzió csillagcsillag
Kedvező ár/érték arányú családi panzió szobákkal és apartmanokkal Myto (500 m), Tále (5 km) és Chopok dél&észak (11 km) közelében. Saját éttermében reggeli, félpanzió és teljes ellátás is rendelhető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Záhradky apartmanok
Egyszerűen berendezett apartmanok a Chopok északi oldalán, a Záhradky állomásnál találhatóak, karnyújtásnyira az innen induló 2db hatüléses lifttől: A házban 3db 2-9 fős "retró" apartman található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.