Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kosútka: síelés egy euróért vasárnap is

2012.12.03. 2012.12.08. Bata Attila | frissítve: 2012.12.08.

A magyar határhoz közeli szlovák terepekre is megérkezett a havazás, ahogy ez a webkamerákon is látszik. Kosútka síterepén a héten már hóágyúznak, és ha az időjárás is besegít, akkor szombatra legalább a legkisebb húzóliftet szeretnék üzembe helyezni.
Behavazott táj a webkamerán keresztül hétfő délelőtt
Minden az időjáráson múlik, de a meteorológusok kedvező előrejelzést adnak egész hétre. Pásztó Tamás, a síterep melletti panzió vezetője a TASR hírügynökségnek elmondta, hogy a héten megkezdik a hóágyúzást, és legalább a 100 méteres C jelű lifttel elkezdeni a szezont. A teljes üzemeltetésre a tervek szerint a következő hétvégén kerülne sor.

A síterep tájékoztatása szerint szombaton és vasárnap egységesen egy euróba kerül a napijegy!

Az idei év újdonságai közé tartozik egy most nyíló síiskola a síterepen. Az árak kevéssel emelkedtek a tavalyihoz képest, előszezonban 8 euró egy napijegy. Újdonság, hogy idén már az interneten is lehet majd bérleteket vásárolni, kedvezményes áron.

A síterep forgalmának jót tett a pálya mellett két évvel ezelőtt épített panzió, amelynek vendégei főleg (80%) Magyarországról érkeznek. A pályán kissé más az arány a síelők között, becslések szerint a síelők 60%-a a környékről érkezik.

KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.