Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Húsvétkor is nagyon jó síelési feltételek Donovalyban!

2008.03.20.

Húsvétkor is nagyon jó síelési feltételek Donovalyban! A tél folytatódik  Donovalyban még ezekben, a márciusi napokban is. Húsvét közeledtével nagyon jó hírrel szolgálhatunk Önöknek, a síelési viszonyok is  még mindig nagyon jók! A fagypont alatti hőmérséklet lehetővé teszi számunkra a sípályák hóágyúzását, tehát a sízés a közelgő napokban biztosan megéri a pénzét!

Mai (2008.03.20) képek:

Zahradiste oldala Nova Hola alsó rész
A Telemix mellett

 

A Telemix alsó állomása
Hóhelyzet
Ma reggeli friss hó


Nyitva tartás naponta: 8:30-tól - 16:00-ig. Az egész központ üzemel, 40 cm hó vastagsága, és a síelési viszonyok is nagyon jók! Éjszakai  sízés naponta 17:30 és 21:00 között egészen hétfő estig. Március 25-től az éjszakai sízés megszűnik!

A korcsolyapálya március 25-ig áll rendelkezésükre! A húsvéti időszak alatt akciós szálláslehetőségek! Bővebb információk a honlapunkon vagy a 048/4199 900 telefonszámon!

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Villa Gardenia csillagcsillagcsillag
A Villa Gardenia a szlovák Donovaly síterepen, a legközelebbi sílifttől 150 m-re található. A vendégek 4 apartmantípusból választhatnak. A szállás wellness részleggel, kandallós nappalival, bárral, játszótérrel és parkolóval rendelkezik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Sport Hotel Donovaly csillagcsillagcsillag
A 2016-ban felújított, gyerekbarát szálloda Donovaly központi részén, a sípályáktól 400 méterre található. Donovaly legnagyobb wellness részlege itt található szaunákkal, medencével, jacuzzival és sok más szolgáltatással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gothal Rezort
Néhány éve épült üdülőházak és apartmanok a Liptói fenyőerdők szomszédságában, Donovalytól 12 km-re. Wellness szolgáltatások: uszoda, medencék, szaunavilág, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.