Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Újabb magyar szálloda épül Kreischbergen

2008.03.31. Bata Attila

Újabb magyar szálloda épül Kreischbergen A múlt hét közepén kezdték meg ünnepélyesen az építkezését egy új négycsillagos szállodának az ausztriai Kreischberg síterepén. A magyar befektetők pénzéből finanszírozott beruházás keretében egy 230 ágyas új szállodakomplexum épül közvetlenül a lift völgyállomása mellett.

Már megint magyarok fektetnek be Kreischbergben, adta hírül a Kleine Zeitung. Múlt hét csütörtökjén, az ünnepélyesen megkezdődött egy nyolcszintes, modern szálloda építése, amelyet a Holiday Resort Kreischberg Murau vállalat épít fel a következő szezon elejére a lift mellett.

Az ünnepségen megjelent a helyi idegenforgalmi hivatal képviselője és a település polgármestere is, a jó hangulatot nem ronthatta el az esőzés sem. A tervek szerint a beruházás tizenkét millió euróba kerül, és a szálloda nyitását december hatodikára tervezik.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
AKCIÓ
Hotel Alpenblick Kreischberg csillagcsillagcsillagcsillag
Felújított, 4 csillagos szálloda, kb. 600 m-re a kreischbergi kabinos lifttől, félpanziós ellátással. Wellness részleg bel-és kültéri (fűtött) medencével, szaunákkal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Feriendorf Murau
Önálló, szépen berendezett házak Murau szélén. A környéken rengeteg kikapcsolódási lehetőség van. Akár 12 fő elszállásolására is alkalmasak a házak (70-135 m2), némelyikben pezsgőfürdő és szauna is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Club Hotel am Kreischberg csillagcsillagcsillagcsillag
Modern, négycsillagos szálloda a kabinos lift alsó állomásától 150 méterre. Szállodai szobákkal, 2-8 fős apartmanokkal, wellness részleggel, fitnesz teremmel várja a vendégeket. Szolgáltatások: játékterem, konferenciaterem, sítároló, WiFi, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.