Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Újabb magyar szálloda épül Kreischbergen

2008.03.31. Bata Attila

Újabb magyar szálloda épül Kreischbergen A múlt hét közepén kezdték meg ünnepélyesen az építkezését egy új négycsillagos szállodának az ausztriai Kreischberg síterepén. A magyar befektetők pénzéből finanszírozott beruházás keretében egy 230 ágyas új szállodakomplexum épül közvetlenül a lift völgyállomása mellett.

Már megint magyarok fektetnek be Kreischbergben, adta hírül a Kleine Zeitung. Múlt hét csütörtökjén, az ünnepélyesen megkezdődött egy nyolcszintes, modern szálloda építése, amelyet a Holiday Resort Kreischberg Murau vállalat épít fel a következő szezon elejére a lift mellett.

Az ünnepségen megjelent a helyi idegenforgalmi hivatal képviselője és a település polgármestere is, a jó hangulatot nem ronthatta el az esőzés sem. A tervek szerint a beruházás tizenkét millió euróba kerül, és a szálloda nyitását december hatodikára tervezik.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Almdorf Stadl
Önálló faházak Stadl an der Mur szélén, Kreischbergtől 11 km, Turracher Höhétől pedig 22 km-re. A 70, illetve 100 m2 lakóterületű házak 6-9 fő befogadására alkalmasak.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof Kreischberg csillagcsillagcsillag
2016-ban felújított családias hangulatú kutyabarát panzió, 2-6 fős szobákkal, ellátással. A szállással szemben lévő sípálya kb. 1 km-re található, síbusszal vagy autóval könnyen megközelíthető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Woody apartmanok
Új apartmanház 5 db igényesen berendezett lakással és 1 db 3 szintes sorházzal a kreischbergi kis kabinos lift állomásától mindössze 350 méterre. Minden lakás modern, igényesen berendezett, jól felszerelt konyhával, parkolóhellyel és ingyenes wifivel.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.