Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Megújuló Hó-Show-t tervez a Hungexpo 2008-ra

2008.04.18. 2008.10.01. | frissítve: 2008.10.01.

Az "egészséges piac" két jelentős hazai kiállítását szervezi egy időben a HUNGEXPO Zrt. 2008. november 6-9. között a Budapesti Vásárközpontban. A 18. HÓ-SHOW-ra és SPA & WELLNESS kiállításra a szervezők folyamatos fejlesztéssel és újításokkal, növekvő szakmaisággal készülnek.
Szeptemberre elkészült az új G pavilon

Újdonságok sora a 18 éves hagyománnyal rendelkező kiállításon

Téli randevú - tavalyi helyárakkal, jelentős kedvezményekkel, újításokkal jelentkezik az "ifjúkor küszöbére érő" - most 18 éves - Hó-Show. A téli sportok szerelmeseinek legnagyobb hazai találkozójára figyelemre méltó feltételekkel - tavalyi helyárakon, különféle kedvezményekkel - invitálja a kiállítókat a HUNGEXPO Zrt. a novemberre kész új "G" pavilonba.

Dinamikus, lendületes vásárra számíthatnak a látogatók a szeptember-októberi kiállításokkal próbaüzemen is átesett, új "G" pavilonban. A minden igényt kielégítő multifunkcionális csarnokban kapnak helyet a téli idegenforgalmi ajánlatok, a síterepek, a külföldi országok és az újdonságokkal jelentkező sífelszerelést forgalmazó kiállítók. A Síbörze ezúttal egy külön pavilonban kap elhelyezést.

A Hó-Show látogatottságát az idén még több hirdetés, kedvezményekre váltható kuponok, szakmai lapokban elhelyezett ingyenes meghívók erősítik. A résztvevő cégek korlátlan számú, ingyenes meghívót kaphatnak, hogy partnereiket meghívhassák a Hó-Show-ra, saját standjukra. A Hó-Show így a legkiválóbb alkalom az üzleti partnerekkel történő találkozásra, viszonteladókkal való tárgyalásra is.

Média együttműködések teszik majd a kiállítást a sajtóban is ismertté. Nagy példányszámú, széles körben terjesztett, ingyenes programmagazinnal kötött együttműködés keretében különszám készül a kiállításról, melynek része lesz egy, a látogatóknak különféle jelentős kedvezményeket kínáló kuponfüzet. Ebben a szervezők díjmentesen kínálnak megjelenési lehetőséget a Hó-Show kiállítóinak.

A szakma a 18. Hó-Show-ra külön meghívást kap. Az első nap professzionális programjait ennek jegyében szervezi a HUNGEXPO Zrt és szakmai partnerei, valamint médiatámogatói: a MUISZ, a Síakadémia, a Síoktatók Magyarországi Szövetsége, a Símánia magazin és a Síelők.hu portál. Az Utazás kiállításra kötött MUISZ-HUNGEXPO Zrt. együttműködést idén először a Hó-Show-ra is kiterjesztik.

Közel 19.000 látogató kereste fel 2007-ben a 6800 nm-re megnőtt Hó-Show standjait. A Hó-Show a síelők körében eddig hagyományosan "a vásár" volt, most viszont az újdonságok, a legújabb fejlesztésű sífelszerelések, új síterepek, síversenyek bemutatása is hangsúlyos lesz, ami által egy igazi szakmai találkozóhellyé változik a rendezvény.

Jó hír a közönségnek, hogy nemcsak a helydíjak, de a belépőjegyek árai sem emelkednek, sőt a korábbiakkal ellentétben a jegy értékét a szerződő kiállítóknál le lehet majd vásárolni, nem is beszélve arról, hogy a nagy sikerű, ingyenes korcsolya-, lesikló- és tubing pálya, valamint az összes új interaktív program is elérhetővé válik minden vállalkozó kedvű vendég számára.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.