Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Dubai fedett csarnok: eddig több mint kétmillió látogató

2008.05.21. Bata Attila

Dubai fedett csarnok: eddig több mint kétmillió látogató Lassan két és fél éve működik az Arab Emirátusok első fedett sícsarnoka, és a héten újabb állomásához érkezett a sivatagi téli komplexum sikertörténete. A sícsarnok ezen a héten köszöntötte a kétmilliomodik látogatóját, amelynek apropóján megtudhattuk, hogy a csarnok üzemeltetése eddig beváltotta a reményeket.

Egy harminckét éves helyi informatikus döbbent meg a legjobban, amikor a kasszánál, megszólaltak a fanfárok, jelezve, hogy a megváltott jegye pontosan a kétmilliomodik eladott biléta a sícsarnok történetében. A szerencsés vásárló nyakába konfetti zápor zúdult a magasból, a kezébe pedig egy ajándék éves bérletet kapott az üzemeltetőktől.

A sícsarnok vezetősége szerint az eltelt időszakban a sícsarnok Dubai egyik legfontosabb idegenforgalmi látványosságává nőtte ki magát, amelyet egyértelműen bizonyít a látogatók magas száma. Külön öröm a vezetőség számára, hogy a kétmilliós határt a holnap kezdődő, és három napig tartó Skiboard World Cup előtt sikerült elérni.

A fedett sícsarnokok építése egyre népszerűbb az egész világban. Dubai példán felbuzdulva már újabb csarnokokat építenek az Emirátusokban, Nagy-Britanniában az idén két újabb csarnokot adnak át, és a tervek szerint az idén elkészül az Egyesült Államok első ilyen jellegű építménye is.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.