Menü ≡

Dubai fedett csarnok: eddig több mint kétmillió látogató

2008.05.21. | Szerző: Bata Attila
Dubai fedett csarnok: eddig több mint kétmillió látogató Lassan két és fél éve működik az Arab Emirátusok első fedett sícsarnoka, és a héten újabb állomásához érkezett a sivatagi téli komplexum sikertörténete. A sícsarnok ezen a héten köszöntötte a kétmilliomodik látogatóját, amelynek apropóján megtudhattuk, hogy a csarnok üzemeltetése eddig beváltotta a reményeket.
h i r d e t é s

Egy harminckét éves helyi informatikus döbbent meg a legjobban, amikor a kasszánál, megszólaltak a fanfárok, jelezve, hogy a megváltott jegye pontosan a kétmilliomodik eladott biléta a sícsarnok történetében. A szerencsés vásárló nyakába konfetti zápor zúdult a magasból, a kezébe pedig egy ajándék éves bérletet kapott az üzemeltetőktől.

A sícsarnok vezetősége szerint az eltelt időszakban a sícsarnok Dubai egyik legfontosabb idegenforgalmi látványosságává nőtte ki magát, amelyet egyértelműen bizonyít a látogatók magas száma. Külön öröm a vezetőség számára, hogy a kétmilliós határt a holnap kezdődő, és három napig tartó Skiboard World Cup előtt sikerült elérni.

A fedett sícsarnokok építése egyre népszerűbb az egész világban. Dubai példán felbuzdulva már újabb csarnokokat építenek az Emirátusokban, Nagy-Britanniában az idén két újabb csarnokot adnak át, és a tervek szerint az idén elkészül az Egyesült Államok első ilyen jellegű építménye is.

Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »