Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

500 métert zuhant a motoros szán és működött!

2015.12.14. Bata Attila

Érdekes videót jelentettek meg a finn extrém sportolók a napokban. A videóban az látható, hogy a csapat tagja egy motoros szánnal lerepül egy szikláról. Zuhanás közben a motoros kinyitja ernyőjét, azonban a szánkó alázuhan az 500 méteres mélységbe. Az eset érdekessége, hogy a szán a zuhanás után is működött.
StunsFreak Team egy finn csoportot takar, amelynek tagjai vadabbnál vadabb mutatványokkal hívják fel magukra a figyelmet. Az alábbi videóban Antti Pendikainen hajt végre egy bázisugrást egy havas szikláról. Ahogy látható, motoros szánnal "ugrik le" a szikláról. Az ugrás sikerül, az ernyő kinyílik, aztán megkeresik a hóba fúródott szánkót is. Nagy meglepetésre a szán beindul, még el is indul, így nem kell a roncsot eltakarítani a hegy aljából.

A csapat szerint ez egy "halhatatlan" szán, talán az első a világon, amellyel ugrottak függőlegesen 500 métert és aztán még haza is tudták vezetni.

Egy jelenet a filmből
Egy jelenet a filmből
A motoros Pendikainenre nincs jobb szó annál, hogy őrült. Egyszer már leugrott egy motoros szánnal, igaz akkor rajta maradt a szánkón. A szánt kissé átalakították, majd rákötötték az ejtőernyőt, ahogy ez a lenti videóban is látható.

Nemrégen egy hőlégballonból ugrott ki, félmeztelenül és ejtőernyő nélkül, kb. 4000 méteres magasságban. Élvezte a szabadesést, majd a vele együtt ugró társai hozták le a földre. Erre, a lenti videón látható mutatványra, egy évet készült.

KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.