Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

52 pontos fejlesztési program indul Eplényben

2013.09.13. | Frissítve: 2013.09.14. | Szerző: Intersport Síaréna
52 pontos fejlesztési program indul Eplényben Tavaly egy 93 pontban összefoglalt fejlesztési koncepciót valósítottak meg az eplényi sípálya üzemeltetői. A Nordica Síarénában azt ígérik, hogy az előttünk álló időszak is számos meglepetéssel szolgál majd. Tehát nem lesz hiány újdonságokban az idén sem.
A 2013/14-es, szintén nagyszabású fejlesztési programot 52 pontban határozták meg, melyek közül néhány lépés megvalósítása előreláthatólag átcsúszik majd a 2014-es évre. A pontok között nem szerepelnek az idei kerékpáros fejlesztések, csak azok, melyekkel a síszezonra készülnek.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Az izgalmak fokozása érdekében minden fejlesztési pontból közzétettek egy-két szót. Ám egyelőre még egy lépés sem látható teljes egészében. A listát itt láthatjátok: http://siarena.hu/20132014-evi-fejleszteseink/ Jövő héttől kezdődően hetente közzétesznek 5 pontot.

Addig is lehet bátran találgatni, a legügyesebbet ugyanis díjazzák. Akinek jövő hét péntekig (09.20-ig) a legtöbb lépést sikerül kitalálnia és megfejtéseit elküldenie az ebele.balint@siarena.hu email címre az nyer egy hétvégi napijegyet az eplényi Nordica Síarénába.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó fórum:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »