Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

52 pontos fejlesztési program indul Eplényben

2013.09.13. 2013.09.14. Intersport Síaréna | frissítve: 2013.09.14.

52 pontos fejlesztési program indul Eplényben Tavaly egy 93 pontban összefoglalt fejlesztési koncepciót valósítottak meg az eplényi sípálya üzemeltetői. A Nordica Síarénában azt ígérik, hogy az előttünk álló időszak is számos meglepetéssel szolgál majd. Tehát nem lesz hiány újdonságokban az idén sem.
A 2013/14-es, szintén nagyszabású fejlesztési programot 52 pontban határozták meg, melyek közül néhány lépés megvalósítása előreláthatólag átcsúszik majd a 2014-es évre. A pontok között nem szerepelnek az idei kerékpáros fejlesztések, csak azok, melyekkel a síszezonra készülnek.
Az izgalmak fokozása érdekében minden fejlesztési pontból közzétettek egy-két szót. Ám egyelőre még egy lépés sem látható teljes egészében. A listát itt láthatjátok: http://siarena.hu/20132014-evi-fejleszteseink/ Jövő héttől kezdődően hetente közzétesznek 5 pontot.

Addig is lehet bátran találgatni, a legügyesebbet ugyanis díjazzák. Akinek jövő hét péntekig (09.20-ig) a legtöbb lépést sikerül kitalálnia és megfejtéseit elküldenie az ebele.balint@siarena.hu email címre az nyer egy hétvégi napijegyet az eplényi Nordica Síarénába.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ FÓRUM
Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.