Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A Forma-1 bajnok Vettel Kreischbergen vett hüttét

2013.02.21. Bata Attila

A Forma-1 bajnok Vettel Kreischbergen vett hüttét Sebastian Vettel, a Forma-1 autóssorozat aktuális és háromszoros világbajnoka a közeli osztrák síterepen, Kreischbergen vett hüttét és a hozzá tartozó hatvanhektáros erdőt. Ki tudja, talán esélyünk lesz egyszer együtt síelni a német pilótával az elmagyarosított stájer síterep valamelyik pályáján?
Az előző három Forma 1-es évad győztese, a Svájcban élő német Vettel a következő télen egy-két napot talán a közeli Stájerországban is tölthet, hiszen egy hatvanhektáros erdőt vásárolt benne egy hüttével. A birtok és a hozzátartozó ház elég messze van azért a sípályáktól, a sítereptől nyugatra, Standl an der Mur irányában található. Ennek ellenére van rá esély, hogy esetleg Vettel is felbukkanjon valamelyik környező síterepen, hiszen aktív síelő hírében áll.

A szép stájer tájon kívül természetesen volt más indok is a vásárlásnál. Vélhetően nyomós indok lehetett, hogy a Spielbergben található Red-Bull-Ring, amely Vettel csapatának egyik főhadiszállása, az új ingatlantól körülbelül egyórás autózással is könnyen elérhető.

A helyiek már korábban is hallották az ügylettel kapcsolatos pletykákat, a megkérdezett helyi turisztikai vezető és a település polgármestere is örült a hírnek. Ha egy Forma 1-es világbajnoknak bejön a szép környék, akkor az jótékony hatással lehet a környék turizmusára is.
KOMMENTEK
Bukfenc | 2013.02.21. 16:07
Talán nem kacsa az a hütte!:)
franci252 | 2013.02.21. 22:41
Akkor majdnem szomszédok leszünk?!

Szállástippek
Woody Park csillagcsillagcsillagcsillag
14 hüttéből álló Woody Park üdülőfalu a kreischbergi sípályák völgyállomásától 2 km-re. A 6-9 fős, kétszintes faházak minden igényt kielégítenek, többségükhöz szauna és jacuzzi is tartozik!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Kreischberg Pool Villas
Vadonatúj, luxus színvonalú házak a kreischbergi kabinos alsó állomásától 200-300 méterre. Az exkluzív berendezésű, 8-10 fős házak mindegyikéhez szauna ill. merülőkád v. kültéri, fűtött kismedence tartozik!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Kreischberg Suiten
Újszerű szálláshely Kreischbergen, pár percre gyalogosan a kis kabinos lift alsó állomásától. 2-6 fős, önellátásos, tágas, modern apartmanok saját infraszaunával, parkolóval és wifivel.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.