Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A hatalmas tengerjáró hajón még havat is gyártnak

2015.11.08. Bata Attila

Hétfőn tartják az új, norvég tengerjáró hajó keresztelőjét a floridai Miami kikötőjében. A világ ötödik legnagyobb hajóját építették a norvégok, ahol számtalan lehetőség szolgálja az utasok kényelmét, köztük egy havas-jeges terem is, ahol, ha kell, akkor mindig friss havat gyártanak.
A Norwegian Cruise Line legújabb hajóját Norwegian Escape-nek nevezik el a holnapi keresztelőn. Ez lesz a norvég hajótársaság eddigi legnagyobb hajója, de világviszonylatban is csak négy nagyobbat találunk nála, amely kereskedelmi forgalomban szállít utasokat.

A hatalmas hajó méreteit és szolgáltatásait a lenti kisfilm is bemutatja, de sajnos kimaradt belőle az un. Snow Room, ahol igazi "szibériai" viszonyokat találnak majd az utasok. Ebben a havas-jeges szobában a hőmérsékletet mindig mínusz 10 fokon tartják, és éjszakánként, vagy amikor szükség van rá, a mennyezetről finom porhó hullik majd a terem padlójára. A havas szoba a wellness részen található, akár egy szaunázás után is át lehet menni lehűlni.

A wellness részleg menedzsere azt ajánlja, hogy először a forróra felfűtött szaunát próbáljuk ki, majd utána egyből menjünk a jéghideg szobába. Ez a hirtelen hőmérsékletváltozás jót tesz az immunrendszernek, a vérkeringésnek és csökkenti a fájdalmakat.

Szakemberek szerint ez az első ilyen szolgáltatással ellátott tengerjáró az amerikai partoknál. A hatalmas hajó egyszerre egy kisebb várost cipel magával, a személyzeten kívül 4248 utast tud kiszolgálni.

A keresztelést az amerikai rapper, Armando Christian Pérez, ismertebb nevén Pitbull végzi el.
KOMMENTEK
minerel | 2015.11.08. 12:39
Ne már... ez nagyon Blikkes! :-)

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.