Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

A kihűléstől mentettek meg 13 éves részeg lányt

2013.01.20. | Szerző: Bata Attila
A kihűléstől mentettek meg 13 éves részeg lányt Tényleg egyre hihetetlenebb dolgokat produkál az élet a sípályákon is. Egy 13 éves lányt kellett valahogyan talpra állítani egy osztrák síterepen és kiemelni a hóból miután már délre olyan brutális mennyiségű alkohol került a szervezetébe, hogy még felállni sem tudott a hóban.
h i r d e t é s
Három fiatal, egy 13 éves lány és két 15 éves fiú indult síelni a salzburgi Fanningberg síterepén. Az egyik 15 éves srác otthonról hozott magával egy üveg Bacardit és egy félüvegnyi viszkit, amelyet hárman meg is ittak, mindezt már délig.

A nachrichten.at portál szerint az alkoholt kissé egyenlőtlenül osztották el, aki hozta, az alig ivott belőle, inkább a lány és a másik fiú kortyolgatott az üvegekből. Dél körül ez egyik arra járó síelőnek lett gyanús a hóban üldögélő hármas csoport, de főleg az, hogy a lány már olyan rossz állapotban volt, nemhogy síelni, de még felállni sem tudott.

Értesítette a pályarendőrséget, akik megpróbálták motoros szánnal lehozni az erősen részeg lányt, aki kézzel-lábbal tiltakozott ez ellen, így ez nem járt sikerrel. Végül a lányt a mentéseknél használt szánra sikerült ráfektetni, és úgy levinni a völgyállomásra, ahol már az orvosok átvették a kívül-belül elázott lányt, akinek a testhőmérséklete erősen lecsökkent hóban töltött délelőtt után.

A kórházban elvégzett vizsgálatok 1,9 ezrelékes alkohol szintet mutattak ki a 13 éves lánynál és 1,8-at mértek a másik fiúnál. Aki az alkoholt hozta, végül is leitatta a másik kettőt, alig fogyasztott (0,2), ő még a saját lábán tudott lesíelni a völgybe.

A rendőrség természetesen értesítette a három fiatal szüleit.

Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »