Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A Mátrában most is lehet síelni, nyitva a Sípark

2022.01.02. Sípark.hu

A közösségi médiában az a téves információ terjed, hogy az új év első napjaira érkezett átmeneti felmelegedés miatt mindenhol elolvadt a hó és bezártak a hazai sípályák. A Mátraszentistváni Síparkban azonban határozottan cáfoljuk, hogy zárva lennénk. Szilveszterkor, az új év első és második napján is nyitva voltak a pályák és következő napokban is várjuk a sportolókat.
Kép: Mátraszentistváni Sípark
Kép: Mátraszentistváni Sípark
A hóvastagság 70-35 cm, melyet friss fényképekkel támasztunk alá.
Negyvenezer köbméter hótartalékkal készültünk az enyhébb időszakok átvészelésére. A szubmontán övben, 700-800 méteres tengerszint feletti magasságon a hőmérséklet meg sem közelíti a síkságon tapasztalt tavaszias csúcsértékeket.

A következő napokban is nyitva lesz a kedvelt piros jelzésű, közepes nehézségű hármas pályánk és a leghosszabb, kék jelzésű négyes pálya is teljesen végig működik. A besíelhető pályák hossza - a tanuló pályákkal együtt - összesen 2,6 km.

Használható az ülőszékes PanorámaLift és mellette pedig C, D, E, F liftek valamint az új mozgójárdánk is. A következő napokban 9:30-16:30-ig leszünk nyitva.

A Hóhatár Hütte, a síkölcsönző és a síiskola is várja a vendégeket.

A Sípark a kormányzat mindenkor hatályos járványügyi rendelkezéseit szigorúan betartja és betartatja. Arra kérjük a sportolókat, hogy viseljenek maszkot, vagy csősálat a szociális helyiségekben és a felvonókon, valamint tartsák be az előírt 1,5 méteres védőtávolságot.
Fotók forrása: Sípark Mátraszentistván
KOMMENTEK
magnum56 | 2022.01.02. 17:21
"A közösségi médiában az a téves információ terjed, hogy az új év első napjaira érkezett átmeneti felmelegedés miatt mindenhol elolvadt a hó és bezártak a hazai sípályák."

Hát igen, nagyon kellemetlen, ha téves tájékoztatást adnak ki.
Ezt a sízők sem szeretik.
kócos | 2022.01.03. 07:40
Kedveseim! Olyan sok pályát kellene végig nézni, hogy pontos valós képet adjanak-ha azt szeretnének .Így marad a hascsapkodás! Kár! Kár! mondja a varjú, repülés közben- háromszor! A harmadikat nem hallod, mer olyan messzire repült/.
M61021 | 2022.01.05. 21:20
Örülök, hogy még nyitva van a pálya, de: "Szubmontán öv" tessék mondani az meg mi? Sosem hallottam róla.
40 000 köbméter hótartalék? Ez komoly, próbálom elképzelni, hova fér el. Ez jó szám lehet?
Azért a 3-as pálya ma már nincs nyitva.

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.