Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A téli szünetben is közlekedik a Gyermekvasút

2017.12.20. sielok.hu

A téli szünetben mindennap várja utasait a Gyermekvasút, amelynek egyik zárt személykocsiját még karácsonyi díszbe is öltöztették, hogy hangulatosabbá váljon az utazás az ünnepek alatt.
Az egyedi díszítésű karácsonyi kocsi január 7-ig mindennap közlekedik: a páros órákban Hűvösvölgyből, a páratlan órákban pedig Széchenyihegyről indulnak a menetrendben meghirdetett vonatok.

Az ünnepek alatt óránként közlekednek a járatok, csak az üzemidő módosul. December 24-én, vasárnap az utolsó két vonat jóval hamarabb indul a végállomásáról: Hűvösvölgyből 12:10-kor, Széchenyihegyről 13:03-kor.

A karácsonyi kocsi
December 25. és 31. között (hétfőtől vasárnapig) mindennap a téli hétvégi menetrend érvényes, így a tanítási szünetre tekintettel munkanapokon ezen a héten az üzemidő egy órával meghosszabbodik. A két végállomásról egyaránt óránként indulnak vonatok, Hűvösvölgyből 9:10 és 16:10 között, míg Széchenyihegyről 10:03 és 17:03 között.

Január 1-jén, hétfőn az első vonatok a szokásosnál egy órával később, Hűvösvölgyből 10:10-kor, Széchenyihegyről 11:03-kor indulnak.A téli szünet utolsó napján, január 2-án, kedden is a téli hétvégi menetrend érvényes.
KOMMENTEK

h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
Utasbiztosítás Covid fedezettel
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AKCIÓK
SÍELŐK NAPTÁRA
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.