Menü ≡

Álommeló: síelés a világ legjobb síterepein

2018.09.06. | Szerző: Bata Attila
A turisztikai reklámok az utóbbi időben un. álommelók hirdetésével kerültek a középpontba. Láttunk már olyat, hogy valakinek fizetnek mindent, a legszebb helyekre viszik el, cserébe "csak" a kalandjairól kell beszámolnia a nagyvilágnak. Most itt az álommeló síelős változata is.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
h i r d e t é s
A ski.com keresi azt a vállalkozó szellemű síelőt/snowboardost, akinek nem gond, ha kb. két hónap alatt három kontinens, hét országában, 18 síterepen kell síelnie. Azt még el kell viselnie, hogy minden költségét fizetik, síeléshez tetőtől talpig felszerelést kap, és ezért a kalandért még 10 ezer dollárt (kb. 2,81 millió forint) is zsebre vághat.

A munkát az Epic Pass síbérlet teszi lehetővé. Az Epic Pass legdrágább változata észak-amerikai, európai és japán síterepekre érvényes.

A jelentkezés határideje 2018. október 15. Jelentkezni egyperces videó beküldésével lehet, amelyben el kell mondani, hogy miért érdekel ez a munka.

Természetesen ehhez a munkához nem árt a folyékony angoltudás, beszédkészség, bírni kell a sok utazást és a rengeteg programot. De a legfontosabb, hogy ezeket a kalandokat tudni kell dokumentálni a nagyközönség részére. 
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »