Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Növeli alkalmazottainak számát az Atomic

2008.10.06. Bata Attila

Növeli alkalmazottainak számát az Atomic A tavalyi hírek után akár szenzációsnak is mondható az Atomic bejelentése, hogy 90 új alkalmazottal növelik létszámukat az altenmarkti gyárban, de a helyzet annyira nem egyszerű. A megszűnő francia üzem helyett az idén itt készülnek a Salomon lécek. Franciaországban 150 alkalmazottól váltak meg.
Már lassan három éve közös tulajdonban van az Atomic és a Salomon, de csak az idén jutott odáig a gazdasági átszervezés, hogy a salzburgi tartományban kerül át a sportszergyártás. A helyi üzem a 2009/2010-es szezonra 750 000 pár léc legyártását tervezi, amelynek 40 százalékát a „francia” márka termékei teszik ki. A tervek szerint a következő év elejétől 900 alkalmazott fog dolgozni Altenmarktban.

A tulajdonos az idén 40 millió eurót költött a Salomon részleg átszervezésére, amelynek része volt a francia üzem bezárása és a 150 ottani dolgozó elbocsátása. Az átszervezés várhatóan két éven belül megtérül a cég számára, hiszen csak a munkabérek és járulékok kifizetésén az idén 20 millió eurót spórol a cég.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Bachseitenhof Panzió
1.200 m magasan az erdő szélén fekvő 12 szobás, panorámás panzió. A legközelebbi sílift (Fageralm) 4,5 km-re található, de kocsival a Ski Amadé sírégió számos síterepe elérhető. A síelés után finn- és infraszauna, ezen kívül internet, ingyenes parkolás várja a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Tauernresidence Radstadt
Új építésű apartmanház 2-8 fős apartmanokkal és közös wellness részleggel Radstadt síterepétől mindössze 1,5 km-re. Kocsival néhány perc alatt Schladming sírégió, Flachau/Wagrein és Obertauern is elérhető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hammerwirt Forellenhof csillagcsillagcsillag
3 csillagos hotel igényes szobákkal Obertauern közelében, ahová ingyenes síbusz indul a ház elől. Szolgáltatások: wellness részleg, félpanziós ellátás, játszószoba, wifi, sítároló, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.