Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Atomic sífelszerelés - a 2007/08-as szezon újdonságai

2007.10.01. | Szerző: Hernádi László
Atomic sífelszerelés - a 2007/08-as szezon újdonságai A világ egyik legnagyobb sífelszerelés gyártója az altenmarkti Atomic gyár a hagyományokhoz hűen nagyon széles termékpalettát vonultat fel síléc, síkötés és síbakancs tekintetében is. Két termékcsaládot emelünk ki az idei újdonságok közül.
h i r d e t é s
HAWX - Forradalom a sícipőgyártásban

Az új technológia lényege, hogy a sícipő elejénél, egy rugalmasabb gumit építenek a cipő héjába. Ez azt eredményezi, hogy a sícipő nem marad merev síelés közben, hanem bizonyos határokon belül ' meghajlik ' a lábfejnél, a ' hagyományos ' cipőkkel ellentétben melyek talpi merevségük miatt gátolják a talp természetes biomechanikai mozgását. A talpunk mozogni tud, ami sok előnyt jelent a síelésben.

Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Az új technológia a HAWX előnyei:
  • jobb egyensúly
  • nagyobb teljesítmény
  • pontosabb erőközlés
  • könnyebb sétálás a parkolóban

ATOMIC NOMAD sí

Erre a szezonra nem csak sícipőben, hanem sílécben is piacra dobott az ATOMIC egy újítást: ATOMIC NOMAD síléccsaládot. Szélesebb, nagyobb talpfelülettel bíró síléc, közepes sugárral. A Beta szerkezetbe un. TFC ( Torsion Flex Control ) szektorokat építettek, ami, amikor hajlik a léc, torzióban merevíti a sílécet. Ez az új technológia a NOMAD léceket könnyűvé, könnyen irányíthatóvá teszi, emellett jó éltartást biztosít a sízőnek. A neve is arra utal, hogy nincs előtte akadály, terep és hóviszonyokat illetően.

Bővebb infó: www.atomicsnow.com
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 14 vendég és 0 regisztrált felhasználó látogatja.