Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Növeli alkalmazottainak számát az Atomic

2008.10.06. Bata Attila

Növeli alkalmazottainak számát az Atomic A tavalyi hírek után akár szenzációsnak is mondható az Atomic bejelentése, hogy 90 új alkalmazottal növelik létszámukat az altenmarkti gyárban, de a helyzet annyira nem egyszerű. A megszűnő francia üzem helyett az idén itt készülnek a Salomon lécek. Franciaországban 150 alkalmazottól váltak meg.
Már lassan három éve közös tulajdonban van az Atomic és a Salomon, de csak az idén jutott odáig a gazdasági átszervezés, hogy a salzburgi tartományban kerül át a sportszergyártás. A helyi üzem a 2009/2010-es szezonra 750 000 pár léc legyártását tervezi, amelynek 40 százalékát a „francia” márka termékei teszik ki. A tervek szerint a következő év elejétől 900 alkalmazott fog dolgozni Altenmarktban.

A tulajdonos az idén 40 millió eurót költött a Salomon részleg átszervezésére, amelynek része volt a francia üzem bezárása és a 150 ottani dolgozó elbocsátása. Az átszervezés várhatóan két éven belül megtérül a cég számára, hiszen csak a munkabérek és járulékok kifizetésén az idén 20 millió eurót spórol a cég.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
AKCIÓ
Tauernresidence Radstadt
Új építésű apartmanház 2-8 fős apartmanokkal és közös wellness részleggel Radstadt síterepétől mindössze 1,5 km-re. Kocsival néhány perc alatt Schladming sírégió, Flachau/Wagrein és Obertauern is elérhető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Hammerwirt Forellenhof csillagcsillagcsillag
3 csillagos hotel igényes szobákkal Obertauern közelében, ahová ingyenes síbusz indul a ház elől. Szolgáltatások: wellness részleg, félpanziós ellátás, játszószoba, wifi, sítároló, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Bachseitenhof Panzió
1.200 m magasan az erdő szélén fekvő 12 szobás, panorámás panzió. A legközelebbi sílift (Fageralm) 4,5 km-re található, de kocsival a Ski Amadé sírégió számos síterepe elérhető. A síelés után finn- és infraszauna, ezen kívül internet, ingyenes parkolás várja a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.