Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Az ausztrál havazás még a kengurukat is meglepte

2020.08.25. Bata Attila

Úgy tűnik, hogy véget ér a többnapos havazás az ausztrál hegyekben, amely néhány helyen méterhez közeli mennyiségű havat hozott. A nagyvilág a havazásról inkább a hóban ugrándozó kenguruk videóiból értesülhetett. Természetesen, mi is megmutatjuk ezeket.
Közel egy hét havazással búcsúzik a tél Ausztráliában, ahol eddig vegyes szezont zártak. Ott szeptemberben kezdődik a tavasz, így a mostani havazás jókor jött a tavaszias időjárás előtt.
Perisher
Perisher
Például Perisher síterepén múlt szerdán kezdődött a havazás. Napi átlagban 5-15 cm hullott, a legerősebb 24 órában 25 cm havat kapott a síterep. Ma már ismét napsütésben lehetett síelni, a síterep összegzése szerint 96 cm havat profitáltak az elmúlt hét időjárásából.
Thredbo síterepe
A nagy havazást és hideget egy sarkvidéki betörés okozta, amely számos helyen 15 éve nem tapasztalt hideget hozott. Új-Dél-Wales és Victoria államokban már 300 méteres magasságban is havazott. Itt a szokásoshoz képest 10 fokkal mértek hidegebb hőmérsékleteket.

És akkor a kengurukról, akik nagyon nincsenek hozzászokva a havazáshoz. A lenti videó Tolmie településen (782 m) készült, az ország déli részén Victoria államban.
Ők nem ugrálnak ....
KOMMENTEK

KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.