Menü ≡

Az ünnepi hétvége alatt is üzemel az Eplényi Libegő

2020.08.19. | Szerző: Intersport Síaréna
Ha aktívan, a friss levegőn szeretnél pihenni a családdal gyere a Kaland Hegyre libegőzni, vagy próbáld ki a megújult Kaland Ösvényünket is.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
h i r d e t é s
Bátran indulj egy Győrből, Budapestről, vagy a Balaton partról a hosszú hétvége minden napján, mert mi minden nap nyitva leszünk.

Az augusztus 20-i hosszú hétvégén a Kaland Hegyen libegőzve élvezheted a bakonyi erdők nyugalmát. Az Ámos-hegyi kilátóból megcsodálhatod a pazar kilátást egészen a Balatonig.

Ne feledd kipróbálni a libegő felső állomásától nem messze induló és a kilátóhoz vezető Mezítlábas Ösvényünket és a kilátótól induló Kaland Ösvényünket, ami csodálatos bakonyi környezetben, halad egészen az Ámos-hegy lábáig.

A Kaland Ösvény végén a gyerekek akár aranyat is moshatnak a Szkíta Aranymosóban, vagy játszhatnak a Játékszigeten, ahol ingyenesen élvezhetik az ugrálóvárat, a mászófalat és a trambulint.

Várjuk a szerelmespárokat is, akik a Szíved Csücske Lakattal időtállóvá tehetik a szerelmüket. A lakatokat az Eplényi libegő hegyállomásán lehet kirakni, gyönyörű panoráma mellett.
Bakony - A Szíved Csücske
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
#Covid infók síelőknek Utasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
SÍELŐK NAPTÁRA »