Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Megmenekült a csődbe ment fedett sícsarnok

2008.10.21. Bata Attila

Megmenekült a csődbe ment fedett sícsarnok Nem egyszerű dolog gazdaságosan üzemeltetni egy fedett sícsarnokot, ez most Németországban is bebizonyosodott. A Hamburg közelében található Snow Fun Park nemrég jelentett csődöt és üzemeltetetését egy holland vállalat veszi át a jövőben, akik egyelőre csak bérbe veszik a létesítményt.
Az emelkedő energiaárak és a csökkenő érdeklődés miatt lassan csődbe ment a Snow Fun Park, amely az utóbbi időben hétfőn-kedden már kénytelen volt zárva tartani, hogy valamelyest csökkentse veszteségeit. A 30 000 négyzetméteres síaréna a világ második legnagyobb ilyen jellegű létesítménye, a 330 méter hosszú pályája pedig a hatodik leghosszabb a világon.

A parkot egy holland turisztikai vállalkozás veszi át, akik első lépésként, jogi okokból, kénytelenek lesznek a létesítmény nevét megváltoztatni, így a környék után elnevezve, Alpine Center Hamburg Wittenburg néven működik tovább a csarnok.

Az előző üzemeltető 2006 decemberében nyitotta meg a parkot, és idén júniusban jelentett csődöt. Az új üzemeltető több mint száz vendéglőt és szállodát üzemeltet Nyugat-Európában. Az első ígéretek szerint az összes dolgozó megtarthatja állását, és újra heti hét napon át lesz nyitva a létesítmény.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.