Beindultak a síliftek Kékestetőn és Mátraszentistvánban

2017.12.26. Bata Attila

Keddtől már a Mátrában is lehet síelni. Ma reggel kilenckor a két szomszédvár, Kékestető és Mátraszentistván is megkezdte az idei síszezont. Kékesen a déli oldal felső részén, Mátraszentistvánban egyelőre szintén csak a síterep felső részén lehet síelni.
Webkamera képnek el lehet hinni: van hó és kevesen vannak Kékesen
h i r d e t é s
Kékestetőn elindult a 2017-2018-as szezon, ahogy az alábbi film is mutatja.

Elkezdődött!
Ma nyitott a Sípark, a felső résszel és előszezoni jegyárakkal. Nyitva lesz: az 5-ös, 6-os, és a 4-es pálya felső szakasza, a SíoktatóPark a felső terasszal, a C, D, E liftek és a V2 mozgójárda. Az üzemeltetők tájékoztatása szerint a pályák állapota az időjárásnak megfelelő. A szolgáltatások közül működik a Hütte, a síkölcsönző és a síiskola.

A Síparkban
A 4-es pálya és a újonnan épített Panoráma lift tervezett nyitása, december 27., vagyis holnap. Ez persze a hóhelyzet függvényében módosulhat!
KOMMENTEK

Szállástippek
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
4 Évszak Hegyihotel csillagcsillagcsillag
Mátraháza központi részén, mégis csendes, erdővel határolt területen található szálloda a kékesi sípályáktól 4 km-re. Szolgáltatások: wellness, ellátás, játékszoba, sítároló és még megannyi más!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.