Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ilyen lúzer tolvajt még a rendőrök sem láttak

2009.02.01. Bata Attila

Ilyen lúzer tolvajt még a rendőrök sem láttak Maguk a rendőrök sem gondolták volna, hogy így fogják elkapni azt a német fiatalembert, aki ellopott egy pár sílécet a tiroli Sölden síterepén. A zsákmányt bevitte a helyi sportszerboltba, hogy állítsanak a kötésen, és balszerencséjére ott állt mellette a síléc eredeti tulajdonosa.
A rendőrök sem biztosak benne, hogy lehet valaki ennyire vakmerő, vagy ennyire hülye, hogy a lopott síléccel beállít a tetthelyhez közeli sportboltba, és megkéri az alkalmazottakat, hogy a kötést legyenek szívesek beállítani a bakancsához.

A sors igazságszolgáltatása itt lépett működésbe. A síléc eredeti tulajdonosa, egy hölgy éppen az üzletben tartózkodott, az ellopott síléce helyett szeretett volna egy újat vásárolni, és azonnal felismerte a „régi” lécét. Hívták a rendőrséget, és amikor a tolvaj visszatért, hogy átvegye a beállított lécet, már a rendőrök várták őt, és azonnal őrizetbe vették.

A negyvenhárom éves német állampolgár bevallotta, hogy a lécet egy Hütte előtt lopta el, állítása szerint, azért mert előtte az ő léceit lopta el valaki más.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástipp
Top Tirol Apartmanház csillagcsillagcsillagcsillag
Az apartmanház Huben faluban, Söldentől északra található. A síbusz megállója közvetlenül a ház előtt van, amivel 10 perc alatt a kabinos felvonónál lehetünk. A házban összesen 24 db, 6 különböző típusú 2-7 fős apartman található és egy kiváló wellness részleg.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.