Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Bode Miller megnősült, de kétséges az idei szezonja

2012.10.10. Bata Attila

Bode Miller megnősült, de kétséges az idei szezonja Hétvégén, valahol egy hajó fedélzetén, távol a világ kíváncsi szemeitől megnősült a versenysport egyik legismertebb versenyzője. Közeleg az idei szezon, de lehet, hogy Miller nélkül. A fránya térdsérülése miatt kétséges, hogy mikor kezdhet el versenyezni. Az biztos, hogy Söldenben nem fog még elindulni.
Az amerikai Nagy-tavakon, egy hajó fedélzetén mondta ki egymásnak a boldogító igent Bode Miller és felesége az amerikai válogatott röplabdázó Morgan Beck. A ceremónia lényege az volt, hogy távol mindentől és mindenkitől. Ehhez a hajó még külön jó ötlet is volt, hiszen lehetetlenné tette a lesifotósok munkáját.

Lányok, ez a hajó már elment...
Lányok, ez a hajó már elment...
Az esküvő előtt Miller ellátogatott egy minneapolisi sportboltba, ahol aláírt 450 posztert és bármit, amit elétettek. Találkozott hat fiatal síelővel és két kutyával, akiket véletlenül szintén „Bode-nak” neveztek el. Még azt is megengedte, hogy a gyerekek a nyakukba akasztott olimpiai érmeivel fényképezzék magukat.

Őszintén beszélt a hosszan tartó térdsérüléséről is. Idén márciusban mikro-töréses műtétet végeztek rajta, amely után nagyon hosszú a felépülési időszak. A módszer lényege, hogy mikro-törésekkel stimulálják a porcregenerációt, vagyis a károsodott terület alapjának megsértésével. A kezelt területen regenerációs folyamat indul meg, amely által az addigi panaszok, fájdalmak és duzzanatok jó eséllyel megszűnnek, de legalábbis csökkennek.

Miller elmondta, hogy 2001 óta folyamatosan fájt a térde, és a beavatkozás sokat segített, és biztos benne, hogy előbb-utóbb a térde jobb állapotban lesz, mint az előző években. A kérdés csak az, hogy mikor. Az ilyen műtéten átesett síelők legtöbbje, akikkel Miller is beszélt, nem tudták kivárni a hosszú felépülési időszakot. Sokan túl korán kezdték el a terheléseket, amivel tönkre tettek mindent.

Morgan és Bode: egy kis bohóckodás a londoni olimpia alatt
Múlt héten az orvosok megnézték, hogy gyógyul Miller lába. A vizsgálatok szerint szépen javul, de Miller szerint még mindig fáj síelés közben. A legfontosabb az, hogy a térde rendbe jöjjön, és ne legyen vele problémája a továbbiakban a magánéletében sem, ezért ha nem gyógyul meg teljesen, akkor még az idei szezont ki is hagyhatja.

Készül az idei szezonra, de egyelőre nem terheli nagyon a térdét, ahogy mondta, volt már olyan szezonja, hogy csak közvetlenül a novemberi verseny előtt végzett csak először lesikló edzéseket. Ahogy mondta, tényleg csak akkor fog visszatérni a versenyekre, ha az orvosok megengedik neki.

Az már most biztosnak látszik, hogy az első versenyt Söldenben ki fogja hagyni, bár a versenyre el kell látogatnia, hiszen a tiroli síterep az egyik főszponzora. A HEAD csapat információi szerint először a november 24-i kanadai versenyen állhat rajthoz, ha az orvosok is úgy akarják.

KOMMENTEK
Hogwash | 2012.10.28. 13:57
Honnan vetted a Nagy-tavakat, Batus? Gondolom ebből a forrásból dolgoztál:

http://www.skiracing.com/?q=node/16...528

Itt csak annyi van, hogy "a hajón". Most egy hajón élnek San Diegóban és Bode arról beszélt Minneapolisban, hogy az esküvő is ott lesz. Csak kíváncsi vagyok.
Bata Attila | 2012.10.28. 18:03
Engem is érdekelt, hogy hol lehet az esküvő. A hölgy twitter, facebook, egyéb blog bejegyzéseit néztem át, amelyben egy Michigan-tavi kirándulás szerepelt. Valószínűleg ez egy téves következtetés volt, nem hinném, hogy a hajót átvitték volna a Nagy-tavakra. Így marad a Csendes-óceán, valahol. Kösz, hogy szóltál.

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.