Bode Miller megnősült, de kétséges az idei szezonja

2012.10.10. Bata Attila

Bode Miller megnősült, de kétséges az idei szezonja Hétvégén, valahol egy hajó fedélzetén, távol a világ kíváncsi szemeitől megnősült a versenysport egyik legismertebb versenyzője. Közeleg az idei szezon, de lehet, hogy Miller nélkül. A fránya térdsérülése miatt kétséges, hogy mikor kezdhet el versenyezni. Az biztos, hogy Söldenben nem fog még elindulni.
Az amerikai Nagy-tavakon, egy hajó fedélzetén mondta ki egymásnak a boldogító igent Bode Miller és felesége az amerikai válogatott röplabdázó Morgan Beck. A ceremónia lényege az volt, hogy távol mindentől és mindenkitől. Ehhez a hajó még külön jó ötlet is volt, hiszen lehetetlenné tette a lesifotósok munkáját.

Lányok, ez a hajó már elment...
Lányok, ez a hajó már elment...
Az esküvő előtt Miller ellátogatott egy minneapolisi sportboltba, ahol aláírt 450 posztert és bármit, amit elétettek. Találkozott hat fiatal síelővel és két kutyával, akiket véletlenül szintén „Bode-nak” neveztek el. Még azt is megengedte, hogy a gyerekek a nyakukba akasztott olimpiai érmeivel fényképezzék magukat.

Őszintén beszélt a hosszan tartó térdsérüléséről is. Idén márciusban mikro-töréses műtétet végeztek rajta, amely után nagyon hosszú a felépülési időszak. A módszer lényege, hogy mikro-törésekkel stimulálják a porcregenerációt, vagyis a károsodott terület alapjának megsértésével. A kezelt területen regenerációs folyamat indul meg, amely által az addigi panaszok, fájdalmak és duzzanatok jó eséllyel megszűnnek, de legalábbis csökkennek.

Miller elmondta, hogy 2001 óta folyamatosan fájt a térde, és a beavatkozás sokat segített, és biztos benne, hogy előbb-utóbb a térde jobb állapotban lesz, mint az előző években. A kérdés csak az, hogy mikor. Az ilyen műtéten átesett síelők legtöbbje, akikkel Miller is beszélt, nem tudták kivárni a hosszú felépülési időszakot. Sokan túl korán kezdték el a terheléseket, amivel tönkre tettek mindent.

Morgan és Bode: egy kis bohóckodás a londoni olimpia alatt
Múlt héten az orvosok megnézték, hogy gyógyul Miller lába. A vizsgálatok szerint szépen javul, de Miller szerint még mindig fáj síelés közben. A legfontosabb az, hogy a térde rendbe jöjjön, és ne legyen vele problémája a továbbiakban a magánéletében sem, ezért ha nem gyógyul meg teljesen, akkor még az idei szezont ki is hagyhatja.

Készül az idei szezonra, de egyelőre nem terheli nagyon a térdét, ahogy mondta, volt már olyan szezonja, hogy csak közvetlenül a novemberi verseny előtt végzett csak először lesikló edzéseket. Ahogy mondta, tényleg csak akkor fog visszatérni a versenyekre, ha az orvosok megengedik neki.

Az már most biztosnak látszik, hogy az első versenyt Söldenben ki fogja hagyni, bár a versenyre el kell látogatnia, hiszen a tiroli síterep az egyik főszponzora. A HEAD csapat információi szerint először a november 24-i kanadai versenyen állhat rajthoz, ha az orvosok is úgy akarják.

KOMMENTEK
Hogwash | 2012.10.28. 13:57
Honnan vetted a Nagy-tavakat, Batus? Gondolom ebből a forrásból dolgoztál:

http://www.skiracing.com/?q=node/16...528

Itt csak annyi van, hogy "a hajón". Most egy hajón élnek San Diegóban és Bode arról beszélt Minneapolisban, hogy az esküvő is ott lesz. Csak kíváncsi vagyok.
Bata Attila | sielok.hu | 2012.10.28. 18:03
Engem is érdekelt, hogy hol lehet az esküvő. A hölgy twitter, facebook, egyéb blog bejegyzéseit néztem át, amelyben egy Michigan-tavi kirándulás szerepelt. Valószínűleg ez egy téves következtetés volt, nem hinném, hogy a hajót átvitték volna a Nagy-tavakra. Így marad a Csendes-óceán, valahol. Kösz, hogy szóltál.

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.