Menü ≡

Boveci lift helyreállítása: érkeznek az alkatrészek

2015.12.02. | Szerző: Bata Attila
Továbbra is figyelemmel kísérjük a tönkrement szlovén síterep, Bovec-Kanin sorsát. Nagyon várjuk, hogy az idei szezonban ismét lehessen síelni az olasz-szlovén síterep szlovéniai oldalában is. A balesetet szenvedett lift helyreállítása már "folyamatban van", a héten megérkezett az első szállítmány Franciaországból.
h i r d e t é s
Már többször foglalkoztunk a szlovén síterep és a szerencsétlenül járt lift sorsával. Az előzményekről itt lehet olvasni. Akik képben vannak az eddigi történettel és már csak a jó hírekre vágynak, azoknak elmondjuk, hogy november végére végül is a francia Poma cég megkapta azokat a pénzügyi garanciákat, amelyek után elkezdte leszállítani a meghibásodott lift helyreállításához szükséges elemeket.

Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
November 30-án az első szállítmány már meg is érkezett, további fuvarok a következő napokban várhatóak. A késések miatt a helyreállítási munkák érdemi része a decemberi télben kezdődhet meg a hegyen.

A nyitásról nincs újabb információnk, továbbra is valószínűnek látszik, hogy az idei évben zárva tartanak, leghamarabb 2016 januárjában lehet majd itt síelni.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »