Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Boveci lift helyreállítása: érkeznek az alkatrészek

2015.12.02. Bata Attila

Továbbra is figyelemmel kísérjük a tönkrement szlovén síterep, Bovec-Kanin sorsát. Nagyon várjuk, hogy az idei szezonban ismét lehessen síelni az olasz-szlovén síterep szlovéniai oldalában is. A balesetet szenvedett lift helyreállítása már "folyamatban van", a héten megérkezett az első szállítmány Franciaországból.
Már többször foglalkoztunk a szlovén síterep és a szerencsétlenül járt lift sorsával. Az előzményekről itt lehet olvasni. Akik képben vannak az eddigi történettel és már csak a jó hírekre vágynak, azoknak elmondjuk, hogy november végére végül is a francia Poma cég megkapta azokat a pénzügyi garanciákat, amelyek után elkezdte leszállítani a meghibásodott lift helyreállításához szükséges elemeket.

Érkezik az első szállítmány
Érkezik az első szállítmány
November 30-án az első szállítmány már meg is érkezett, további fuvarok a következő napokban várhatóak. A késések miatt a helyreállítási munkák érdemi része a decemberi télben kezdődhet meg a hegyen.

A fenti munkaterület
A fenti munkaterület
A nyitásról nincs újabb információnk, továbbra is valószínűnek látszik, hogy az idei évben zárva tartanak, leghamarabb 2016 januárjában lehet majd itt síelni.
KOMMENTEK

Szállástippek
Hotel Mangart csillagcsillagcsillagcsillag
4 csillagos hotel Bovec szélén, a sífelvonótól 1.800 m-re. Az épület legfelső szintjén egy kis wellness részleg került kialakításra, ahonnan páratlan kilátás nyílik a hegyekre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Residence Soca
Önellátó, luxus alpesi apartmanok a Triglav Nemzeti park szívében, Bovec-Kanin felvonójától 12,8 km-re.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.