Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Bővül az ingyenes járat Hochkar és Lackenhof között

2014.12.02. Bata Attila

Mivel a hozzánk közeli két alsó-ausztriai síterep immáron egy kézbe került, a közös bérleten kívül tavaly már egy másik újdonságot is megtapasztalhattak a síelők. Az előző szezonban már jártak az ingyenes síbuszok a két síterep, valamint a környező települések között. Idén ezek a járatok kibővülnek.
Természetesen az idén is járnak majd a buszok Hochkar és Lackenhof-Ötscher között, és ezeken a síbérlettel rendelkezők ingyen utazhatnak. Akkor sincs gond, ha első nap megyünk a busszal síelni és még nem váltottuk meg a bérletet, már az is elég az ingyenességhez, ha síruhában szállunk fel a buszra.

2014. december 15. és 2015. április 6. között az alábbi járatokon lehet az ingyenes utazást igénybe venni: MO1, MO2, MO13, MO20, MO21, Postbus 1670 és Postbus 1672.

Az idei újdonság, hogy korábban az MO21-es járat a Lackenhof-Grubberg-Lunz útvonalon közlekedett. Az idei szezontól ez a busz már Göstlingig jár.

Itt is lesz főszezon, december 26. és január 6. között, valamint a síszünetben, január 31. és február 22. között. Ekkor sűrűbben közlekednek a járatok.

Az ingyenes járatok természetesen csak a síelőknek van ingyen. Az egész szezonban ez körülbelül 45 000 eurós költséget jelent majd, amelyet a környék települései, a tartomány turisztikai hivatala és a két érintett síterep fizet majd meg.

A buszok menetrendjéről a www.vor.at oldalon lehet tájékozódni. Nem sokkal december közepe előtt, egy külön Skibus menübe kerülnek a síbusz információi az említett honlapon.
KOMMENTEK

Szállástippek
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag Göstlingben található, kb. 15 km-re a hochkari sítereptől. Ezenkívül közeli síterep még a Lackenhof am Ötscher. A szállás 2 apartmantípussal rendelkezik. Háziállat megengedett.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Pension zur Post
A panzió a 4 személyes "B" jelzésű ülőlifttől, valamint település központjától és a sífelvonótól 250 méterre található. Elhelyezés 2, 3 és 4 ágyas szobákban lehetséges, melyek mindegyike TV-vel felszerelt.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof Kirchenwirt csillagcsillagcsillag
A Gasthof Kirchenwirt egy alpesi panzió, a sípályáktól mindössze 400 méterre. A felvonókhoz ház elől induló ingyenes síbusszal is el lehet jutni és szinte a szállásig vissza lehet csúszni!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.