Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Csajok csatája Finnországban március végén

2011.03.17. Horányi-Névy András

Csajok csatája Finnországban március végén A csak hölgyeknek szóló táborok régóta felkapott események. Nem véletlenül, hiszen mi lehet izgalmasabb a csinos, fiatal lányoknál, akik durvábbnál durvább trükköket húznak el a kickerekről, profin csúsznak az elemeken, mindezt ráadásul egy széles mosollyal az arcukon?
A csak-csajok típusú snowboard versenyek közül kiemelkedik a március 23-27. közt megrendezésre kerülő Catfight, ami sokkal több, mint egy puszta megmérettetés. Európa minden havas szegeltéből érkeznek ide a hölgyek, hogy eltöltsenek egy bulizással, fotózással, edzéssel, gyakorlással és komoly versennyel egybekötött 5 napot. A hangulatot leginkább a közös csúszás, egymás technikájának csiszolása, és a felejthetetlen élmények jellemzik az elmúlt évek résztvevői szerint.

A verseny immár nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre, ami a 2004-es indulás óta egyre komolyabb méreteket ölt. Az eleinte Oakley Girlsessions néven ismert eseményt a Finn Snowboard Szövetség rendezi, a céljuk természetesen a női snowboardozás színvonalának és elismertségének növelése. A sikert mi sem példázza jobban, hogy Enni Rukajarvi finn snowboard-sztár, a tavalyi év női TTR bajnoka is itt kezdte versenyzői karrierjét. A rendezvény időközben egy komoly, 4 csillagos TTR versennyé nőtte ki magát.
Forrás: ttrcatfight.net
Forrás: ttrcatfight.net
A lazítós hangulatú közös csúszáson túl természetesen nagy kiugrási lehetőség ez a verseny a feltörekvő snowbis csajoknak megmutatni trükkarzenáljukat egy nagyobb közönség előtt. A verseny félcső és slopestyle győztesei ráadásul rögtön egy wild-card indulási lehetőséghez jutnak a 2012-es Burton Europen Open-en, ami a maga 6 TTR csillagával meglehetősen rangos eseménynek számít. Természetesen a komoly, 10000 dolláros pénznyeremény, a díjazottaknak felajánlott Burton cuccok, Oakley goggle-k is inspirálóan hatnak az indulni vágyó lányokra.

A helyszín a finnországi Levi snowboard központja lesz, ahol minden megtalálható, amire a csajoknak csak szüksége lehet, félcső, kicker, elemek, bárok, étterem, szállás. Ha valaki elmenne a Catfightra, mindössze 349 EUR-t és egy Helsinki repülőjegyet kell szereznie.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.