Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síelők fagyoskodtak az elromlott liften Chopok-délen

2009.01.04. Bata Attila

Síelők fagyoskodtak az elromlott liften Chopok-délen Körülbelül harminc síelő ragadt tegnap délután a Chopok déli részén elromlott négyszemélyes ülőliften, amely Kosodrevina és Srdiečko között közlekedik. Az utasok körülbelül félórát himbálóztak a fagyos hidegben, mire sikerült biztonságosan lehozni őket.
Közvetlenül zárás előtt állt le a Kosodrevina – Srdiečko ülőlift és szerencsére már csak kevesen utaztak rajta. A síterep tájékoztatása szerint a liftet üzemeltető számítógépes rendszer meghibásodott, és egy ideig nem tudták újraindítani a liftet sem előre, sem hátramenetben.

Az ülőszékeken körülbelül harminc utas volt kénytelen fagyoskodni a mínusz 17 fokos hidegben. A meghibásodás a síterep szóvivője szerint 35 percig tartott, ekkor sikerült újraindítani a liftet és nem volt szükség a hegyimentők segítségére. Minden utast épségben le tudtak hozni, senkinek sem történt komoly baja, néhányan kissé átfáztak a kellemetlen kaland alatt.
KOMMENTEK

Szállástippek
Záhradky apartmanok
Egyszerűen berendezett apartmanok a Chopok északi oldalán, a Záhradky állomásnál találhatóak, karnyújtásnyira az innen induló 2db hatüléses lifttől: A házban 3db 2-9 fős "retró" apartman található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Chalet Alaskit Jasná csillagcsillagcsillagcsillag
Jasná szívében, Oputné-n, a Chopok lábánál található újonnan épült, francia stílusú 6 fős apartman kültéri jakuzzival 200 méterre a sípályától.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Wellness Hotel Bystrá csillagcsillagcsillag
A Wellness Hotel Bystrá*** az Alacsony-Tátrában, számos népszerű sípálya közelében található: Myto 2 km, Tále 3 km, Chopok dél 9 km. 2000 m² wellness részleggel és gyerekbarát szobákkal várja vendégeit!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.