Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Március 11-én családi síverseny lesz a Hargitán

2012.03.05. | Szerző: Magyari Tekla
Március 11-én családi síverseny lesz a Hargitán A Pro Familia Családi Síverseny-sorozatot régi udvarhelyi sízők kezdeményezték, és a sportszerető családok ünnepének szánták. Jelenleg a Madarasi Hargitán a hóréteg vastagsága 140-170 cm, így remek körülmények várják a téli sportokat szerető családokat a hétvégén.
h i r d e t é s
Még 1984-ben fektették le a Családi Síverseny szabályzatát, s azokat most is betartják. Bár alapvetően 2, 3, 4, és 5 tagú családok jelentkezését várják, az elmúlt 28 év alatt szép számmal indultak 7, 8, és 9 tagú csapatok is. A hagyományok szerint a legnépesebb család viheti haza a vándorkupát.
Az elmúlt 28 évben mintegy 184 család vett részt a versenyen, köztük több olyan család is, akik már húsznál is több alkalommal versenyeztek a Családi Síversenyen. A szervezők nagy örömére, nagyon sok olyan versenyző is akad, aki még gyerekként siklott a nyolcvanas években itt, és mára már ők is saját gyerekeikkel érkeznek. A Madarasi Hargitán idén is várják a gyerekes családok, szülők, nagyszülők jelentkezését március 11-én.

További információk: www.madarasihargita.hu
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »