Menü ≡

Az összes pálya üzemelhet hétvégén Csorba-tónál

2009.12.29. | Szerző: Bata Attila
Az összes pálya üzemelhet hétvégén Csorba-tónál Lassan visszatérnek a dolgok a magunk normális medrébe. Ugyan a nagyobb mennyiségű természetes hó még mindig várat magára a Csorba-tó (©trbské Pleso) feletti hegyoldalakban, de az utóbbi napok hideg időjárása sokat segített abban, hogy hétvégére akár az összes pálya a síelők rendelkezésére álljon.
A korábbi novemberi szezonkezdetek után az idén csak decemberben kezdődött a síszezon, de a technika, élükön a hóágyúkkal, lázasan dolgozik azon, amiről a természet eddig elfelejtett gondoskodni. Az utóbbi napokban már lehetett síelni az Interski és az Esíčko pályákon, ám mától egy fontos mérföldkőhöz érkezik a síterep. Ebben a szezonban először üzemel Szoliszkóra közlekedő ülőlift, és a mellette található pályák.

A síterep tájékoztatása szerint mindent megtesznek annak érdekében, hogy a hétvégére az összes pálya kinyisson, köztük a Furkota, amely mellett az idén építették meg a modern, hatszemélyes ülőliftet. Gyakorlatban ez azt jelenti, hogy állandóan mennek a hóágyúk, szerencsére elég hideg van, a tegnapi napon sem ment mínusz 4 fok fölé a hőmérséklet még a síterep aljában, 1355 méteren sem.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »