Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

December 22-én, 11 órától újra lehet síelni Eplényben

2021.12.20. 2021.12.21. Bata Attila | frissítve: 2021.12.21.

Néhány napos szünet után úgy néz ki, hogy ismét lehet síelni Eplényben. A tervek szerint december 22-én, szerdán délelőtt 11-kor ismét beindulnak a liftek és az A1-es pálya.
Az üzemeltetők közleménye szerint az 1-es pálya teljes hosszában, 95%-osan egyben maradt az enyhébb időjárás ellenére is. Az átlagos hóréteg 25 cm-es, erre a rétegre hétfőn megkezdik a hágyúzást, és az ágyúk 30 órán keresztül fognak dolgozni azért, hogy a pálya december 22-én tökéletes minőségben álljon a síelők rendelkezésére.
Terasztető került a büfé fölé, ahol mostantól egy szélvédett helyen lehet fogyasztani.
Terasztető került a büfé fölé, ahol mostantól egy szélvédett helyen lehet fogyasztani.
A Café506 kibővült és befedést kapott, további tervek szerint december 25-én nyit a hegy tetején ez a fedett teraszos panoráma étterem, amit majd 'The Cage' néven lehet megtalálni.

December 22-én kezdődik a téli szünet, várja a családokat a Síaréna Vibe Park! Ráadásképpen csütörtökön minden jegy mellé 10%-os Dockyard kupont adnak ajándékba, amely a Dockyard üzletekben és webshopban váltható be.
Fotó: Réti Gerzson
Fotó: Réti Gerzson
December 22-től az Audi főbejárat, az A1-es és a T1-es pálya üzemel, mely teljes hosszában síelhető. Az A1-es pályán 30 cm-es tömör hóréteg biztosítja az élménydús sportolás lehetőségét. A téli szünetben oktatást és a kölcsönzési szolgáltatást is igénybe lehet venni. A belépőjegyet online és a helyszínen is meg lehet váltani, a munkatársak a járványhelyzet miatt továbbra is a cashless rendszert javasolják fizetésre. Bankkártyával vagy feltöltőkártyával is lehet fizetni a pályahasználatért valamint a vendéglátóhelyeken egyaránt.
KOMMENTEK
Skaros | 2021.12.21. 19:52
Sziasztok!
Biztos a 11 órás nyitás?
A weblapon 9 órát ír még.....
Bata Attila | 2021.12.21. 20:15
A Facebook oldalukat gyakrabban frissítik, ott 11 óra van:

"Holnap 11:00 órakor újra megnyitja kapuit a Síaréna Vibe Park! 💙
Egész éjszaka dolgoztunk, és ma éjszaka is dolgoznak a hóágyúink, hogy holnap legalább 30 cm-es tömörített hó várja a vendégeket!
10:30-tól a jegypénztár, kölcsönzés, oktatásszervezés lesz elérhető, a pályát viszont csak 11:00 órakor nyitjuk meg!"
Skaros | 2021.12.21. 20:38
Köszi!

Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.