Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

December 22-én, 11 órától újra lehet síelni Eplényben

2021.12.20. 2021.12.21. Bata Attila | frissítve: 2021.12.21.

Néhány napos szünet után úgy néz ki, hogy ismét lehet síelni Eplényben. A tervek szerint december 22-én, szerdán délelőtt 11-kor ismét beindulnak a liftek és az A1-es pálya.
Az üzemeltetők közleménye szerint az 1-es pálya teljes hosszában, 95%-osan egyben maradt az enyhébb időjárás ellenére is. Az átlagos hóréteg 25 cm-es, erre a rétegre hétfőn megkezdik a hágyúzást, és az ágyúk 30 órán keresztül fognak dolgozni azért, hogy a pálya december 22-én tökéletes minőségben álljon a síelők rendelkezésére.
Terasztető került a büfé fölé, ahol mostantól egy szélvédett helyen lehet fogyasztani.
Terasztető került a büfé fölé, ahol mostantól egy szélvédett helyen lehet fogyasztani.
A Café506 kibővült és befedést kapott, további tervek szerint december 25-én nyit a hegy tetején ez a fedett teraszos panoráma étterem, amit majd 'The Cage' néven lehet megtalálni.

December 22-én kezdődik a téli szünet, várja a családokat a Síaréna Vibe Park! Ráadásképpen csütörtökön minden jegy mellé 10%-os Dockyard kupont adnak ajándékba, amely a Dockyard üzletekben és webshopban váltható be.
Fotó: Réti Gerzson
Fotó: Réti Gerzson
December 22-től az Audi főbejárat, az A1-es és a T1-es pálya üzemel, mely teljes hosszában síelhető. Az A1-es pályán 30 cm-es tömör hóréteg biztosítja az élménydús sportolás lehetőségét. A téli szünetben oktatást és a kölcsönzési szolgáltatást is igénybe lehet venni. A belépőjegyet online és a helyszínen is meg lehet váltani, a munkatársak a járványhelyzet miatt továbbra is a cashless rendszert javasolják fizetésre. Bankkártyával vagy feltöltőkártyával is lehet fizetni a pályahasználatért valamint a vendéglátóhelyeken egyaránt.
KOMMENTEK
Skaros | 2021.12.21. 19:52
Sziasztok!
Biztos a 11 órás nyitás?
A weblapon 9 órát ír még.....
Bata Attila | 2021.12.21. 20:15
A Facebook oldalukat gyakrabban frissítik, ott 11 óra van:

"Holnap 11:00 órakor újra megnyitja kapuit a Síaréna Vibe Park! 💙
Egész éjszaka dolgoztunk, és ma éjszaka is dolgoznak a hóágyúink, hogy holnap legalább 30 cm-es tömörített hó várja a vendégeket!
10:30-tól a jegypénztár, kölcsönzés, oktatásszervezés lesz elérhető, a pályát viszont csak 11:00 órakor nyitjuk meg!"
Skaros | 2021.12.21. 20:38
Köszi!

Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.