Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ismét Deer Valley (Utah) a legjobb amerikai síterep

2010.10.05. Bata Attila

Ismét Deer Valley (Utah) a legjobb amerikai síterep Úgy néz ki, nincs túl sok vita arról, hogy melyik a legjobb amerikai síterep manapság. Egymás után negyedszer végzett az idén is az első helyen Deer Valley síterepe. Az amerikai SKI Magazine olvasói az idei szezonra sem találtak jobbat a Utah államban található síterepnél.
Az símagazinnak körülbelül 1,6 millió olvasója van, kétharmaduk 35 év feletti férfi. A felmérés alapján az olvasók nagy része 100.000 dollár feletti éves jövedelemmel büszkélkedhet, az olvasótábor átlagos éves bruttó jövedelme 91.800 dollár (kb. 18,3 millió forint). Csak azok az olvasók vehetnek részt a szavazásban, akik legalább két éve síeltek az adott terepen és évente 23 napot síelnek.

Összesen 18 szempont alapján értékelik a síterepeket. A vizsgált szempontok között például az alábbiak szerepeltek: megközelíthetőség, összbenyomás, apres ski, családi programok, pályakarbantartás, liftek, szállások, hegyi vendéglők, táj szépsége, szolgáltatások, hó minősége, terepek nehézsége, terepek változatossága, időjárás, stb.

A lista minden év októberében jelenik meg az előző szezon tapasztalataival, de a következő szezonra érvényes, így tehát Deer Valley most 2011-re lett első. Eddig soha egyetlen síterep sem lett első négyszer egymás után.
KOMMENTEK
Gabor11 | 2010.10.05. 16:58
Valaki aki jart mar itt, ossze tudna hasonlitani egy mondjuk kozepes francia (Valloire) vagy egy jobb osztrak (Schladming) regioval ?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.